Kataloog

HME - Technologies GmbH

Tagasi loendi juurde

toode AlNiCo-magnetid firmalt HME - Technologies GmbH

Toote päring  

Väga tundlikud vastuvälja suhtes, kuid väga vastupidavad korrosioonile, kõrge temperatuuriga kasutamiseks madala temperatuurikoefitsiendiga.

Üldine teave:
Alnico-magneteid toodetakse valuprotsessi või pressimise ja paagutamise teel. Magnetid on tundlikud vastuvälja suhtes ja väga vastupidavad korrosioonile. Nad suudavad säilitada oma magnetismi kuni 550 °C ja neil on väga madal temperatuurikoefitsient.

Materjal koosneb rauast, koobalti, niklist, alumiiniumist, vasest ja nioobiumist. Sinteritud alnikomagneteid saab valmistada keerukama kujuga kui valatud alnikomagneteid, mida tuleb töödelda peamiselt lihvimise teel.

Temperatuuri mõju:
Alnikomagnetid on temperatuuri suhtes väga stabiilsed. Magnetiseerumise muutused on pöörduvad ja magnetiseerumise kadumine on taastatav ümbermagnetiseerimise teel temperatuuril kuni 538 °C.

Rakendused:
Alnico-magneteid kasutatakse peamiselt kõlarites, mikrofonides, mootorites, mõõteriistades, hooratageneraatorites, andurites, hoidikutes, samm-mootorites, haakesüsteemides, liikumisjuhtimise andurites jne.

Toote päring