Kataloog

HME - Technologies GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Ferriitmagnetid firmalt HME - Technologies GmbH

Toote päring  

Materjal koosneb raudoksiidist, strontsiumist või baariumist ja muudest lisatud materjalidest. Ferriitmagnetid on väga populaarsed ja laialdaselt kasutatavad nende suurepärase demagnetiseerumis- ja korrosioonikindluse ning madala hinna tõttu.

Üldine teave:
Ferriitmagnete valmistatakse pressimise või paagutamise teel. Need magnetid võivad olla nii anisotroopsed kui ka isotroopsed. Anisotroopsed kvaliteediklassid on orienteeritud tootmissuunas ja neid tuleb magnetiseerida orienteerimissuunas. Isotroopsed kvaliteediklassid ei ole orienteeritud ja neid võib magnetiseerida igas suunas.

Põhikuju on antud vormiga, nagu segment, ketas, ring, varras, varras ja plokk. Pärast pressimist paagutatakse magnet, seejärel lõigatakse, lihvitakse ja/või puuritakse, lõpuks magnetiseeritakse soovi korral. Materjal peab suurel määral vastu korrosioonile. Ferriitmagnetitel on suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe.

See magnetiklass on väga kõva, rabe ja omab võrreldes teiste magnetmaterjalidega madalamaid energiaomadusi.
Temperatuurimõjud:
Magnetilised omadused jäävad peaaegu samaks temperatuurivahemikus -40°C kuni +250°C. Kõrge temperatuuri korral magnetjõud väheneb.
Rakendused:
Kõvad ferriit- (keraamilised) magnetid on laia kasutusalaga. Kõige sagedamini kasutatavad rakendused on järgmised:
elektrimootor, valjuhääldi, andur, hoidja, eraldus jne.

Toote päring