Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kõrgepingeühendused (EHV) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Täielik portfoolio kõigi ekstra kõrgepingekaablite jaoks

Tänu meie laiale ekstra kõrgepinge liitmike valikule saate esmakordselt paigaldada terveid kaabliosasid ja saada kõik vajalikud liitmikud ühest kohast. Uus valik ülikõrgepingevõrkude jaoks sisaldab meie järeleproovitud CONNEX- ja IXOSIL-seeriaid, kuivi pistikühendusi trafode ja gaasiga isoleeritud jaotusseadmete (GIS) jaoks, kaabliotsikuid ja kaablipesasid (sh üks pistikühendus). Tüübikatsetatud tarvikud võimaldavad ühendada kõiki XLPE-kaableid alates 300 kV kuni 550 kV ja neid kohandatakse individuaalselt vastavalt kasutatavale kaablile.

Lihtne paigaldus
Mida suurem on pingevahemik, seda olulisem on lihtne paigaldus. Just seetõttu oleme oma EHV-seadmed konstrueerinud nii, et neid oleks võimalikult lihtne käsitseda. Selle saavutamiseks oleme lisanud läbimõeldud detaile, nagu näiteks pöörlev ühendusrõngas CONNEXi kaabliühendusele suurusega 7, mis võimaldab keerata kruviaugud sobivasse asendisse, selle asemel et rasket EHV-kaablit liigutada.

Ühendused kõigi kaablivormide jaoks
Sõltumata sellest, kas kasutate alumiinium-, vask- või ühejuhtmelisi isoleeritud kaableid: Meie EHV-ühenduste valik võimaldab teil ühendada kõiki kaablivorme ülima töökindlusega mitme aastakümne jooksul. Seda seetõttu, et tihedalt kasutatavad väljalülitused testitakse enne tarnimist individuaalselt vastavalt IEC 62067 standardile.
EHV-valikusse kuuluvad:

EHV CONNEX kuiv, pistikuga kaabliühendus
Puutekindel, uputuskindel, hooldusvaba, offshore-kõlblik ühendus, mida saab paigaldada kõikidele olemasolevatele kuivisolatsiooniga kaablitele. Veel üks pluss: 420 kV+ kontaktsüsteemi sisseehitatud kaablikinnitusseade pakub usaldusväärset kaitset kaabli poolt põhjustatud mehaaniliste koormuste eest ja lihtsustab ka kaabli paigaldamist.

EHV CONNEXi seadme ühendustükid trafode ja GISi jaoks
Kiiresti paigaldatavad, mitmekülgsed ja sobivad nii sise-, välis- kui ka avamererakenduste jaoks: Seadmeühendustükk ühendab endas kõik populaarse CONNEX-süsteemi eelised ühes lahenduses. Selle konstruktsioon on palju kompaktsem kui tavalised EN 50299 ja IEC 62271-209 kohased süsteemid. Siiski võimaldab pikendusadapter vajaduse korral lõppseadme kohandamist vastavalt asjaomastele standarditele.

IXOSIL ESS kaabli lõpetamine
Tänu klaaskiuga tugevdatud õõnsale isolaatorile ja vetthülgavale silikoonvarjestusele avaldab toetav lõpetamine muljet maksimaalse mehaanilise stabiilsusega. Juhtide ühendamiseks peaarmatuuriga, mis on varustatud patenteeritud SICONi kruviliitmikega, ei ole vaja spetsiaalseid tööriistu. Alternatiivina võib valida ka portselanist ESP-otsakeseade.

IXOSIL MSA libisevad liitmikud
Tänu nende järeleproovitud libisevale konstruktsioonile ei ole teil probleeme meie IXOSILi libisevate liitmike paigaldamisega. Nende veekindel välimine korpus tagab ka maksimaalse tööohutuse. Patenteeritud SICON-kruviühenduste kasutamine võimaldab juhtme ühendamist optimaalse kontaktjõuga ja ilma spetsiaalsete tööriistadeta. Varjestust saab reguleerida vastavalt kaabli tüübile ja kliendi nõuetele.

EHV CONNEX kuivad, pistikupesaga, gaasisolatsiooniga kaablipesad
Kompaktne CONNEX-pesa ühendab püsivalt igasuguse kuju ja suurusega kaablid. SF6 gaasiisolatsioon sisaldab sisseehitatud täitumisrõhu jälgimissüsteemi.

EHV-tarvikud ekspertidelt
PFISTERER on sõltumatu kaablitarvikute tootja igat tüüpi kesk- ja ülikõrgepingekaablitele. Lisaks kaablitarvikutele pakub maailma kõige laiem tooteportfell ka lahendusi erirakenduste jaoks ning täielikku valikut EHV-sarja paigaldus- ja katsetarvikuid.

Toote päring