Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Ühendatav ühendus keskpingekaabli jaoks (MV-CONNEX) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

1975. aastal esitles PFISTERER esimest korda keskpingekaablite pistikühendust. Toona oli see revolutsioon, tänapäeval on see norm. Ja me mõtleme sõna otseses mõttes normi, sest standardid EN 50180/EN 50181 põhinevad PFISTERERi CONNEX-süsteemil. Tänapäeval on MV-CONNEX endiselt keskpingekaablite standardiks. Ülim turvalisus, maksimaalne võimsus ning võrratult lai valik konstruktsioone ja erilahendusi on selle süsteemi tunnusjooned. Lisaks traditsioonilisele pistikupesa-pistikukombinatsioonile on olemas mitmeid nutikaid süsteemi laiendusi erirakenduste jaoks.

Kõik ühes: CONNEXi mitmekordne trafoühendus kuni neljale kaablile
Mitmekordne küünarnukipesa paigaldatakse tavapäraste portselanipesade asemel toitetrafo keskpingepoolele. See võimaldab võimsust jaotada võimalikult lihtsal viisil täiesti puutekindlas süsteemis. Selle tulemusena kuuluvad mahukad klemmikarbid nüüd minevikku.

Pistikuga mootoriühendused vähendavad seisakuid
Tänu CMA CONNEXi mootoriühendusele saab suure võimsusega mootoreid lühikese aja jooksul ühendada ja asendada. Kuna CONNEXi lahendused on tavaliselt täielikult kapseldatud, ei ole tavaliselt vajalikud klemmikarbid enam vajalikud. Ühendus on saadaval ka ATEX-konstruktsioonis kasutamiseks plahvatusohtlikes piirkondades.

MV-CONNEXi bussiühendused GIS-i jaoks
Bussiühenduste abil saate luua lihtsaid moodulipõhiseid SF6 gaasiga isoleeritud jaotusseadmeid ja isegi laiendada neid kohapeal, sest gaasikambrit ei pea enam paigaldamiseks avama. Tootevalikus on variante alates 24 kV kuni 42 kV.

CONNEXi liigpingepeatrid alates 6 kV kuni 52 kV
CONNEXi liigpingepeatreid kasutatakse metallkattega jaotusseadmete ja trafode kaitsmiseks. Ülelainepäästik kinnitatakse otse jaotusseadme külge ja see takistab liigselt kõrge ülepinge tungimist süsteemi. Ülelainepäästjad on eriti tõhusad peegeldunud rändlainete ja lülitusülekannete poolt tekitatud ülepinge piiramisel.

MV-CONNEXi kaabliühendused on nüüd saadaval USAs TPC Wire & Cable Corp.
laovarudest.

Toote päring