Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Ohutustehnika firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Ohutustehnika on üks tundlikumaid energiavarustuse valdkondi, olenemata pingetasemest. See on elu ja surma küsimus. See tähendab, et usaldusväärsed tooted, lihtne kasutamine ja tööohutus on hädavajalikud. PFISTERER pakub täielikku valikut pingetestereid, maandus- ja lühistusseadmeid, maandus- ja tööposte ning püsikatsetussüsteeme, mis on tänu meie modulaarsele süsteemikonstruktsioonile täpselt kohandatud igale vajadusele.

Topeltkindlus - visuaalsed ja akustilised signaalid lisaturvalisuse tagamiseks
Pingetestid peavad olema usaldusväärsed ja andma selgeid signaale. See on ainus viis, kuidas välistada kõik riskid. PFISTERERi pingetestid on konstrueeritud moto järgi: kaks on parem kui üks. Akustiline ja visuaalne signaal annab selge, kahekordse signaali, kui mingi pinge on rakendatud. Iga kord, kui süsteem sisse lülitatakse, teevad meie pingetestid enesetestimise ja annavad seejärel aru, kui nad on töövalmis - see on lisaturvalisuse seisukohalt oluline omadus.

Turvalised lahendused lühisvoolude jaoks
Maandus- ja lühisvooluseadmed on lühisvoolu korral äärmuslikele tingimustele allutatud. Tekivad kõrged temperatuurid (soojus) ning ühendustele ja ühenduselementidele mõjuvad dünaamilised jõud. Et lühisvoolud vastu võtta, peavad maanduskaablid olema konstrueeritud nii, et nad peavad nendele koormustele vastu. Meie tootevalik hõlmab laia valikut nõudeid ja suurusi kogu maailmas. Meie maandus- ja tööpostide stabiilne konstruktsioon, mis toimib täiendava isolatsioonina, on praktikas tõestanud oma edukust ja tagab pika kasutusaja.

Individuaalsed lahendused igale rakendusele
PFISTERERi ohutusseadmed katavad kõik võimalikud klientide vajadused. Meie moodulsüsteem pakub maksimaalset paindlikkust igat tüüpi rakenduste jaoks, näiteks jaotusseadmete, õhuliinide ja raudteesüsteemide jaoks. PFISTERERi eksperdid muudavad probleemid ideedeks ja töötavad välja lahendusi vastavalt meie klientide individuaalsetele soovidele ja spetsifikatsioonidele, luues isegi täiesti uusi uuendusi. Lisaks pakub PFISTERER ka kõigi asjaomaste toodete korralise kontrolliga seotud lõppteenust.

Toote päring