Kataloog

Stingl Systems GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Šahti turvapiirded (Stingl safety door) firmalt Stingl Systems GmbH

Toote päring  

Stingl turvauks - universaalne ja turvaline
Šahtide kaitse moderniseerimiseks ja uute hoonete ehitamiseks

Eriti olemasolevate hoonete moderniseerimise ajal, kus ei ole avalikku liiklust (nt majaelanikud ja hotellikülalised), kuid ka uutes hoonetes peavad šahtide avad olema kindlustatud kukkumise ja kukkuvate esemete vastu.

Siinkohal on vaja turvalist, paindlikku, täispinnalist ja stabiilset lahendust. Stingli turvauste lähenemine näitab siin oma täielikku tugevust võrreldes tavapäraste lahendustega, nagu ehitusuksed ja OSB-paneelid, järgmistel piltidel. Puurimise ja tüübeldamise asemel kinnitatakse see lihtsalt kindlalt paika.

Stingli turvaukse pöörlevad uksed koosnevad trapetsikujulisest lehtsüdamikust ja on ümbritsetud alumiiniumraamiga. Sõltuvalt ukse avanemisest saab pöördpoltlukke liigutada horisontaalselt ja fikseerida. Kui ukseava on liiga lühike või puudub üldse, võib alternatiivina kasutada muid lävepakulisi elemente, kuid need tuleb lävepaku või müüritise/betoonseina külge tüübeldada.

Uksed saab igal ajal liigendada paremale või vasakule. Selleks on vaja ainult vertikaalsete tugede väikest muutmist ja pöörangulukkude ümberpaigutamist.

Stingli turvauksele saab soovi korral lisada kolmest osast koosneva külgkaitse (käsipuu, põlve- ja jalakaitseraud). Kui avatud šahtis tuleb lühikese aja jooksul teha erinevaid töid, kui uksed on avatud, on külgkaitse täiendav kukkumiskaitse. Ukse vertikaalsete tugede tugevdamisel peavad ukse lävepaku ja põranda suutma kanda vertikaalset koormust V = 3,6 kN.

Kinnitusjõudu saab visuaalselt kontrollida ja jälgida ketasvedrude abil. Stingli turvauksi saab avada ja lukustada nii väljastpoolt kui ka võlli seestpoolt nelja kolmnurkse keeratava lukuga (2 lukku iga ukseelemendi kohta). Sõltuvalt ukse laiusest asetatakse lävepakule teleskoopprofiil ja tugevdatakse. Seega annab profiil vertikaalsete tugede jaoks täiendava positsioonilise kindluse.


Toote nõustaja: Dirk Schöffler

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Šahti turvapiirded

Võlli tõkete kinnituskonks z-kujuline

Lattterasest hoidik tüübeldamiseks, et tagada rinnakorvi, põlve- ja jalgade piirkonnas olevate tõstukite kinnitamine vastavalt eeskirjadele.

Lattteras 60 x 3 mm, 250 mm pikk, tsingitud