Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tagasi loendi juurde

toode Pipetiotsikud (epT.I.P.S.® BioBased) firmalt Eppendorf SE

Toote päring  

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased mahuga kuni 1250 µl avab uusi uksi, et muuta laboritöö palju jätkusuutlikumaks, ilma katsetulemusi kahjustamata. Tänu teise põlvkonna biopõhise polümeeri kasutamisele, mis on valmistatud vähemalt 90% ulatuses taastuvast toorainest (nt taimeõli rafineerimise jäätmed ja jäägid või kasutatud toiduõli), on nende pipetiotsikute ja filterpipetiotsikute tootepõhine süsinikujalajälg oluliselt vähenenud. "Üldised kvaliteedisertifikaadid" standarditele ja üldistele kvaliteedinõuetele vastavuse kohta, tootepõhised ja partiispetsiifilised puhtuse sertifikaadid ning "ACT-sertifikaadid" (My Green Lab'i sõltumatu keskkonnamõju sertifikaat) kinnitavad tuntud tootekvaliteeti, mida võite Eppendorfi pipetiotsikutelt oodata. Sellele lisandub jätkusuutlikkuse tegur, mis tähendab teie laboratooriumi jaoks oluliselt väiksemat süsinikujalajälge, kui te kasutate neid pipetiotsikuid ja filtripipetiotsikuid regulaarselt.

Nagu meie fossiilsed polüpropüleenist otsikud, on ka need otsikud valmistatud äärmiselt kõrgete kvaliteedi- ja puhtusnormide kohaselt ning on mõeldud kõigi teie proovide erinõuete katmiseks. EpT.I.P.S.® BioBased pipetipipettide, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- ja ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased® filtriga pipetipipettide otsikud vajavad kinnitamiseks ja väljutamiseks vähem jõudu, samas sulgudes täielikult ja täiustades täiuslikult teie Eppendorfi pipette, millega nad moodustavad täielikult integreeritud pipetisüsteemi, mis pakub maksimaalset täpsust, täpsust ja reprodutseeritavust. Need täiendavad optimaalselt teie töövoogu. Lisaks toetavad nad teid selles, et muuta teie laboratoorium oluliselt keskkonnasõbralikumaks.
Kuna klaasist valmistatud kulumaterjalid tõrjusid välja naftapõhised plastist kulumaterjalid, on need muutunud asendamatuks kogu maailma laborites: Need tagavad kvaliteedistandardid, mida on vaja üha nõudlikumates teadusuuringutes. Selles peitubki kasvav väljakutse jätkusuutlikkuse osas. Seepärast ei keskendu Eppendorf mitte ainult uute toodete arendamisele, vaid ka uutele, keskkonnasõbralikumatele materjalidele. Meil õnnestus leida isegi taastuval toorainel põhinev polüpropüleen, mida kasutame nüüd uue põlvkonna pipetipipettide tootmiseks.

Biopõhised pipetipipetid ei ole mitte ainult toodetud jätkusuutlikumast lähtematerjalist, vaid need on nüüd saadaval ka uuesti laaditava variandina, mis vastab samadele puhtuse ja steriilsuse nõuetele kui tavalised ühekordsed hoidikud. See ümberlaadimisvariant säästab kuni 54% fossiilsest plastikust võrreldes tavaliste hoidikutega ja vähendab oluliselt laborijäätmete hulka. Uued ümberlaadijad sobivad suurepäraselt tuntud epT.I.P.S.® Box 2.0.

Seega aitavad mõlemad punktid - biopõhine tooraine pipetisüstikute jaoks ja oluliselt vähenenud plastikasutus ümberlaadijate jaoks - kaasa labori CO2-tasakaalu parandamisele ja laborijäätmete vähendamisele.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Pipetiotsikud

Pipetiotsikud (epT.I.P.S.®)

EpT.I.P.S. - Eppendorfi algupärane "Totally Integrated Pipetting System" - otsikud on optimaalselt sobitatud Eppendorfi pipettidega ja vastavad loomulikult ka EN ISO 8655 nõuetele. Selle tulemuseks...

Filtri näpunäited (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. filtriotsikud - Pipettide ja proovide ülim kaitse soovimatu ja märkamatu saastumise eest aerosoolide, tilkade ja pritsmete poolt.

ep Dualfilter T.I.P.S. filtriotsikud...