Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode APU isolaatorid firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  


Traatvõrgumaterjali saab valmistada paljudes erinevates kujudes ja suurustes, et see vastaks teie konkreetsetele rakendusvajadustele. Abijõuseadmed (APU) on vaid üks näide tootest, mille puhul võib traatvõrgustiku tehnoloogia kasutamine olla kasulik. Selle kõrged summutusomadused ja mittelineaarsed vedrud kaitsevad APUd karmide töötulemuste ja karmide keskkondade mõjude eest. APU isolaatorid võivad vältida seadmete enneaegset riknemist, parandada jõudlustaset ja pikendada kasutusiga, eriti kui tingimused takistavad standardse elastomeeri võimalusi.

Enidine APU isolaatoril on suurepärased soojus- ja korrosioonikindlusomadused, mis võimaldavad taluda mitmesuguseid keskkonnatingimusi, sealhulgas töötemperatuuri kuni 800 ºF. Mis kõige parem, see on vastupidav alternatiiv standardsetele elastomeerist isolaatoritele.

APU isolaatorite süsteemides kasutatakse üha enam elektroonilisi komponente, mis võivad olla tundlikud vibratsiooni suhtes. Selleks, et pikendada nende LRUde kasutusiga, võib Endine projekteerida, katsetada ja valmistada integreeritud isolatsiooniga kinnituskonksusid. Need kronsteinid on kavandatud nii, et nad summutavad tavalisi töösagedusi, kuid taluvad ka suure G-ga seotud koormust.

Toote päring