Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Elastomeersed vardaotsad firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  


Kaubandus- ja kaitselennukite tootjad peavad ehitama lennukeid, mis pakuvad püsivat tuge siseruumide teenindusseadmetele, tagades samal ajal reisijatele ja meeskonnale võimalikult vaikse salongi. Ülal asetsevad panipaigad ja muud konstruktsioonid peavad kohanduma suunamuutustega, vähendades samal ajal lennu ajal struktuurist lähtuvat müra, mis võib häirida sõitjaid ja vähendada õhusõiduki jõudlust. Nende ja muude rakendusparameetrite täitmiseks on Enidine välja töötanud innovatiivsete elastomeersete varraste otsatoodete perekonna. Nende mitmekülgne konstruktsioon toetab tõhusalt koormustaluvust, pakub joonduskaitset, peab vastu radiaalsetele väljatõukejõududele ja vähendab kõrgsageduslikku müra 20 dB või rohkem.

Enidine'i varrasotsad on valmistatud spetsiaalselt välja töötatud elastomeerist, mis on valatud asfäärilise varrasotsaku alodiiniga kaetud alumiiniumi või roostevabast terasest sise- ja välisrõnga vahele.

Sellel spetsiaalsel elastomeeril on ainulaadsed tööomadused, mille tulemuseks on väga vastupidav ja suurepärase müraisolatsiooniga osa. 7075-T6 kerged alumiiniumist komponendid annavad varraspea võimekuse kanda suuri lõppkoormusi, kusjuures kriitilistes kommertslennukite rakendustes on nõutav suur tugevuse ja kaalu suhe.

Toote päring