Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tagasi loendi juurde

toode PCR (Mastercycler® X40) firmalt Eppendorf SE

Toote päring  

Eppendorf Mastercycler X40 viib teie standardse PCR-i uude ajastusse. Selle futuristlik disain on ühendatud tuntud kvaliteediga. Usaldusväärse alumiiniumploki jõudlus on välja töötatud suurepärase temperatuurihomogeensuse saavutamiseks. 12-sambaline gradient pakub kiiret PCR-optimeerimist. Vanemate Mastercycler-mudelite programme saab hõlpsasti importida. Kasutage programmi migratsioonifunktsiooni, et kanda üle protokollid teistest tsüklermudelitest, et saaksite kohe alustada. Kogu programmeerimine toimub kiiresti, intuitiivselt ja mugavalt kemikaalikindla klaaspinnaga puutetundliku ekraani ja ka Mastercycler X50 puhul kasutatava hästi tuntud kasutajaliidese kaudu. Käepidet saab kasutada ühe käega ja SafeLid kohandub automaatselt, et rakendada täiuslik surve teie proovidele aurustumise kaitseks. Ükskõik, kas kasutate 0,1 mL, 0,2 mL torusid ja toru ribasid või PCR-plaate. Kasutada saab mis tahes tüüpi PCR-plaate - seelikuga, poolseelikuga ja seelikuta plaate.

Seireks ja auditeerimiseks saate ühendada Mastercycler X40 otse Visonize LabSuite'iga ning ühendades mitu Eppendorf Visionize'i pardaseadet, saate muuta oma labori digitaalseks laboriks.

Kõik see on termotsükleris, mis on vaid veidi suurem kui paberileht ja kaalub vaid 7,25 kg.

Jätkusuutlikkus on oluline, seetõttu tarnitakse Mastercycler X40 stabiilses, kaitsvas pappkarbis. Kaasas olevast lühikesest kasutusjuhendist piisab PCR-i koheseks alustamiseks ja täielik kasutusjuhend on saadaval digitaalses versioonis, mis on kättesaadav seadmel oleva QR-koodi kaudu.

Ergonoomika parandamine kogu laboris

Ergonoomia ulatub kaugemale kui lihtsalt "ergonoomiliselt kujundatud tool". Eppendorfis hakkasime oma laboriseadmeid ergonoomiliselt optimeerima juba 1970ndate alguses.

2003. aastal käivitasime PhysioCare Concept®, keskendudes ergonoomilistele vedelikukäitlusseadmetele, nagu meie pipetid.

Tänaseks on Eppendorf PhysioCare Concept laienenud ja hõlmab paljusid laboritooteid, sealhulgas PCR-tsüklereid. Meie eesmärk on pakkuda terviklikku lahendust, mis ühtlustab teie laboratooriumi töökorraldust teie tervise ja heaoluga.

Eppendorf Mastercyleri tootesarja puhul tähendab see järgmist:
' Ergonoomiliselt kujundatud kaane sulgemine
' Madal müratase mugavate töötingimuste tagamiseks töölaual
' Väike jalajälg, et võimaldada paigutamist käe vahetus läheduses töölaual
' Standardiseeritud "kasutajaliidese kontseptsioon" seadmete intuitiivseks käsitsemiseks
' Juhendatud tarkvara lihtsaks käsitsemiseks

Lihtne, intuitiivne dokumenteerimine ja jälgimine

eLabJournal® Electronic Lab Notebook pakub intuitiivset ja paindlikku lahendust uuringute dokumenteerimiseks ja uurimisandmete, sealhulgas optimaalsete PCR-tsüklerite temperatuuride ja tulemuste jälgimiseks. Parandage tõhusust kogutud andmete dokumenteerimisel, korrastamisel, otsimisel ja arhiveerimisel. Tasuta eLabJournal'i lisade abil saate laiendada eLabJournal'i funktsionaalsust täielikult integreeritud laboriteabe haldamise süsteemiks.

Tõhus labori ja seadmete haldamine VisioNize® Lab Suite'iga

Kas olete huvitatud oma laboriseadmete jälgimisest ja teavituste saamisest nt seadme häiresignaalide kohta? Digitaalne, ühendatud labor pakub veelgi rohkem.

Saate juurdepääsu modulaarsetele digiteenustele ja saate valida, mis teie laborile sobib. VisioNize Lab Suite pakub kõike, mida vajate laborijuhina või teadlasena, et alustada oma labori digitaalset haldamist, et suurendada proovide turvalisust, nõuetele vastavuse vajadusi ja hoolduse haldamist.

Toote päring