Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tagasi loendi juurde

toode Labori plaadid (PCR twin.tec plate BioBased) firmalt Eppendorf SE

Toote päring  

Meie Eppendorf twin.tec® PCR-plaadid on valmistatud kvaliteetsete tulemuste reprodutseerimiseks robotsüsteemides. Neis on ühendatud äärmiselt õhukese seinaga polüpropüleenist süvendid, mis tagavad optimaalse soojusülekande proovile, ning vastupidavad polükarbonaadist raamid, mis tagavad suure jäikuse ja geomeetrilise stabiilsuse.

Meie uued biopõhised plaadid avavad uusi uksi, et muuta laboritöö palju jätkusuutlikumaks, ilma et oleks vaja olemasolevaid protokolle ümber hinnata, kui vahetada meie tavapäraseid plaate.

Need on valmistatud biopõhisest taastuvast toorainest valmistatud polümeervaikudest. Tootmisprotsess järgib massibilansi meetodit, mille puhul fossiilsed õlid asendatakse teise põlvkonna taastuvate ressurssidega (nt metsandusjäätmed ja -jäägid, taimeõli rafineerimine või kasutatud toiduõli). Saadud biopõhised polümeerid on keemiliselt identsed fossiilsetest õlidest valmistatud polümeeridega. See võimaldab meil pakkuda teile samu suurepäraseid tehnilisi omadusi kui meie tavaplaatidel.

Meie tootmiskohad on sertifitseeritud ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) organisatsiooni "ISCC PLUS" poolt.

Toodete kõrge täpsus on tagatud ainulaadse disaini ja spetsiaalse tootmisprotsessi abil. Iga üksik plaat on teie töövoogude kõrge täpsusega komponent, mis tagab optimaalse reprodutseeritavuse.

Tänu lasergraveeritud partiinumbritele ja aegumiskuupäevadele sobivad twin.tec Trace PCR-plaadid BioBased ideaalselt keeruliste analüüside, automatiseeritud suure läbilaskevõimega rakenduste ja reguleeritud töövoogude jaoks. Need toetavad jälgitavust ja dokumenteerimist auditite jaoks.

Lisaks suure läbilaskevõimega ja nõuetele vastavuse omadustele on neil mikroplaatidel ka lasergraveeritud optiline juhtvõrk ja OptiTrack®-maatriks, mis võimaldab kaevude kiiret joondamist käsitsi pipettimise ajal.

Kõik Eppendorfi plaadid on saadaval kohandatud vöötkoodidega - meie vöötkoodijuhendi leiate siit.

Kõik Eppendorfi twin.tec plaadid on "PCR clean", st. neid on testitud sõltumatu ja akrediteeritud laboratooriumi poolt ja need on sertifitseeritud erinevate tavaliste PCR-kontaminantide, sealhulgas DNA, RNA, DNaasi, RNaasi ja PCR-inhibiitorite vabaks. Nende mikroplaatide abil võite olla oma tulemustes maksimaalselt kindel.

Toote päring