Kataloog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Tagasi loendi juurde

toode Hammasajamiga mootorid koos ajamiregulaatori ja impulssgeneraatoriga (Smart Line E250) firmalt Ruhrgetriebe KG

Toote päring  

Eelised
Kõikjal, kus on vaja muutuvaid pöörlemiskiirusi, erinevaid pöördemomente või asukoha täpsust, kasutatakse Smart-seeria ajamit. Meie komplektsed süsteemid, mis koosnevad elektrimootorist (asünkroon- või sünkroonmootor), käigukastist (tigu- või planetaarratas) ja intelligentsest ajamikontrolleriist, on vabalt kohandatavad vastavalt kliendi nõuetele ja vastavale rakendusele. Kas lihtne kiiruse reguleerimine potentsiomeetri abil või sujuv integreerimine tootmissüsteemidesse erinevate välibussidega - Smart-seeria pakub igaks olukorraks sobivat lahendust. Kuid ka ilma välise juhtimiseta saab paljud protsessietapid ja parameetrid juba rakendada ajamiga integreeritud pehme PLC abil. Sõltuvalt asendi täpsusest ja rakendusest on võimalik kasutada kas ajamikontrolleri juhtimistehnoloogiat, mis võimaldab pöördepositsiooni vahemikku 1:200, või kinnitada mootorile impulsskooder.
Üle 10 erineva käigukasti tüübi ja enam kui 70 erineva variandi abil on võimalik leida uuenduslikke lahendusi pöördemomendi vahemikus 5 kuni 165 Nm.


Valikud
Neile, kes eelistavad käsitsi juhtimist, on lisatarvikutena saadaval suur valik membraaniklaviatuure, pihujuhtimisseadmeid või puutepaneele. Parameetriseerimist või kasutuselevõtmist saab soovi korral teostada arvutitarkvara või Bluetooth-liidese kaudu.


Toote nõustaja: Ihr Produktberater

Toote päring