Kataloog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tagasi loendi juurde

toode Töövõtulepingud galvaanilise katmise valdkonnas firmalt Heimerle + Meule GmbH

Toote päring  

Meie lepingulised galvaanilised teenused

Heimerle + Meule pakub lepingulise galvaanilise galvaanika valdkonnas kahte järeleproovitud protsessi: hammas- ja ribagalvaanika.

Hammasgalvaanika
Hammasgalvaanika abil saab täiuslikult viimistleda elektroonika, meditsiinitehnika, ehete ja optika ning kirjutusvahendite toodete pindu. Lisaks kullale, kullasulamitele, hõbedale, vasele ja niklile on saadaval ka muud väärtuslikud materjalid, nagu roodium, pallaadium ja plaatina, üksikute kihtidena või kombinatsioonina.

Ribagalvaanteerimine
Tänu individuaalsetele tootmisprotsessidele hõbeda, vase ja nikliga saab ribagalvaanteerimisel edukalt viimistleda kuni 110 mm laiuseid eelvormitud pidevribasid täismassist või lameda konstruktsiooniga. Hõbedaga galvaanilise pinnakatmise puhul saab mitu ribadekihti ühele või mõlemale poole kanda.

Tõhusate tootmisrajatiste, moodsa katselabori ja tõestatud analüütika ning sertifitseeritud kvaliteedijuhtimise abil tagab Heimerle + Meule mitte ainult piiramatu tarnekindlus ja lühikesed läbilaskeajad, vaid ka järjepidevalt püsiva tootekvaliteedi. Põhjalik keskkonnakaitse on meie jaoks iseenesestmõistetav. Tänu pikaajalistele lepingutele vase sulatajatega saame väärismetallidega mitteraudsed stantsimisjäätmed ja galvaanilised jäätmed professionaalselt taaskasutada - seda teenust pakume me hea meelega oma klientidele.

Toote päring