Kataloog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tagasi loendi juurde

toode Temperatuurimõõteseadmed (Marathon MR) firmalt FLUKE Process Instruments GmbH

Toote päring  

Datapaq AutoPaq soojusprofiili mõõtmise süsteem
Datapaq AutoPaq on kohandatud soojusprofiili mõõtmise süsteem, mis võimaldab jälgida värvide, liimide ja hermeetikute kõvenemisprotsessi temperatuuri, mida kasutatakse autode kokkupaneku turul.

AutoPaq pakub kuni 20 mõõtekanalit ühes süsteemis ja on ideaalne vahend uute seadmete üksikasjalikuks kõvastumise valideerimiseks või olemasolevate liinide optimeerimiseks uute mudelite jaoks. Reaalajas RF-võimekuse tõttu võib süsteem olla eelistatud valik ka värvimisoperatsioonide rutiinseks reaalajas jälgimiseks standardkvaliteedi tagamise protseduuride osana.

Datapaq CoilPaq Thermal Profiling System
Datapaq CoilPaq'i kasutatakse pinnakatmisliinides, et jälgida spiraalriba temperatuuriprofiili erinevates punktides selle laiuses, kui see ahju läbib. CoilPaqi konstruktsioon võimaldab seda seadet paigaldada liikuvale spiraalile ilma liini peatamata. Täpne temperatuuri mõõtmine algab kohe, kui termopaarid sisenevad ahju, ja seda tehakse suure kiirusega, et saavutada optimaalne lahutusvõime.

Datapaq MonoPaq2 termoprofiilsüsteem
Datapaq MonoPaq2 on spetsiaalselt alumiiniumpudelite, aerosoolide ja kokkupandavate torude katte kõvastumisprotsessi jälgimiseks monoblokk-ahjudes kohandatud ahjuprofiilisüsteem. See süsteem põhineb unikaalsel, väiksemal mikro Q18 andmelogeril ja võimaldab nüüd jälgida nii Monoblocki OBO-poolseid kui ka IBO-korvi liine.

MonoPaq2 on edasiarendus algsest Datapaq MonoPaqist, kuid tänu väiksemale mõõtmele ja täiustatud paigaldusmehhanismile on seda lihtsam ja kiirem paigaldada OBO Pin liinidele ja IBO korviliinidele.

Datapaq StenterPaq Thermal Profiling System
Datapaq StenterPaq võimaldab teil jälgida kangastemperatuuri profiili, kui see läbib pingutusahju/pingutusahju. See ühendab endas uusima andmelogerite tehnoloogia, termilise kaitse ja analüüsitarkvara, et tagada teie protsessi hoidmine ettenähtud tolerantside piires. StenterPaq on konstrueeritud nii, et see toetub kas kangale või pingutuskonksudele, kusjuures kangast puudutavad ainult termopaari otsad. Seda saab kasutada mitmesuguste materjalide puhul, alates siledast kangast kuni raske, sügava vaibaga vaipadeni.

Datapaq RotoPaq Thermal Profiling Systems
Datapaq RotoPaq süsteemid on mõeldud spetsiaalselt kasutamiseks rotatsioonivalu rakendustes koduses ja kaubanduslikus plasttoodete tootmises. Neid saab kasutada nii kuumutus- kui ka jahutustsüklite jooksul rotatsioonivalu protsessi ajal, et jälgida protsessi temperatuuriandmeid reaalajas.

Datapaq WicketPaq termoprofiilsüsteem
Datapaq WicketPaq on kohandatud termoprofiilsüsteem, mis on spetsiaalselt ette nähtud metallplaadi ja keskkonna temperatuuride jälgimiseks kolmest tükist koosnevate purkide valmistamisel wicket-ahjus. WicketPaq süsteemi abil kogutud andmed võimaldavad kinnitada kas trükivärvi või laki kõvenemise temperatuuri wicket-ahjus.

Datapaq Physical Vapor Deposition Thermal Profiling System
Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) Thermal Profiling System abil saate reguleerida ja jälgida oma soojusprofiili PVD-protsessi ahjutsüklis ja saada toote täpseid temperatuure, mis on vajalikud äärmiselt vastupidava ja sileda toote viimistluse saavutamiseks.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Temperatuurimõõteseadmed

Temperatuurimõõteseadmed (Datapaq® EasyTrack3 )

EasyTrack3 termoprofiilsüsteem on mõeldud pulbervärvimisahjude ja -toodete temperatuuri profileerimiseks. See on ülemaailmselt tunnustatud Datapaq EasyTrack kaubamärgi kolmas põlvkond, mida pulber-...

Datapaq® reflow jälgimissüsteem temperatuuri mõõtmiseks

Datapaq® Reflow Tracker® temperatuuriprofiilide süsteem läbib protsessi, võimaldades jälgida nii laine- ja tagasijoodetamist kui ka aurufaasi, selektiivjootmist ja järeltöötlusjaamu. Spetsi...

Datapaq® Food Tracker® termilise profiili süsteem

Datapaq® Food Tracker® temperatuuriprofiili mõõtmise süsteemid koosnevad andmelogerist, kaitsvast soojuspiirist ja tarkvarast Insight. Datapaq-süsteemi abil saate tagada oma küpsetatud liha...

Datapaq® Solar Tracker® soojusprofiili mõõtmise süsteemid

SolarPaq® temperatuuriprofiili mõõtmise süsteemid on ette nähtud spetsiaalselt kasutamiseks fotogalvaaniliste päikesepaneelide (PV) tootmises. Need süsteemid, mis koosnevad kasutajasõbralikust...

Datapaq® Tunnel Kiln Tracker® termilise profiili süsteem

Tunnel Kiln Tracker® temperatuuriprofiili mõõtmise süsteemid koosnevad andmelogerist, kaitsvast soojuspiirist ja Insight-tarkvarast. Datapaq®-süsteemi abil saate usaldusväärse ja täpse temp...