Kataloog

Systea GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Seinakinnitused firmalt Systea GmbH

Toote päring  

Ohutus ja energiatõhusus - SYSTEA aluskonstruktsioonisüsteemid pakuvad enamat kui lihtsalt turvalist tuge

.

Tänu meie kontaktidele tööstusega tunnevad meie süsteemid ära arhitektide ja projekteerijate, planeerijate ja fassaadipaigaldajate nõudmised. Lisaks meie väga pädevale tehnilisele teostusele paistavad meie süsteemid silma ka tõhusa ja ökonoomse montaaži ja paigalduse poolest.

Seinakinnitustel on oluline roll iga rippfassaadi tagant ventileeritava fassaadi spetsifikatsioonis. Meie arvukaid profiilisüsteeme saab kombineerida alumiiniumist, roostevabast terasest või klaaskiududega tugevdatud polüamiidist seinakinnitustega, et luua mitmesuguseid lahendusi, mis vastavad kõikidele disaini-, tulekaitse- ja energiatõhususe nõuetele.

L-kujulised alumiiniumist seinakinnitused:
Mittepõlevate alumiiniumist seinakinnituste valmistamisel kasutatakse sulamit EN AW-6063 T66, mille soojusjuhtivus on keskmine (klass D kuni H). Need on saadaval pikkusega 40 mm kuni 320 mm ja neid kasutatakse betoonile/müüritisele või puidust/metallist raamidele kinnitamiseks

  • Alumiiniumist U-kujulised seinaklambrid:
Need sulamist EN AW-6063 T66 valmistatud mittesüttivad alumiiniumist seinaklambrid on keskmise soojusjuhtivusega (klass B-F). Need on saadaval pikkusega 40 mm kuni 180 mm ja neid kasutatakse betoonile/müüritisele või puit-/metallraamidele kinnitamiseks.
  • Roostevabast terasest L-kujulised seinaklambrid: Mittesüttivad roostevabast terasest seinaklambrid, mis on valmistatud sulamist EN 10088-2; 1.4162 ja millel on madal soojusjuhtivus (klass A+ kuni B). Need on saadaval pikkusega 120 mm kuni 400 mm ja neid kasutatakse betoonile/müüritisele või puidust/metallist raamidele kinnitamiseks. Need sobivad Passivhausi ehitusmeetodile.
  • Roostevabast terasest U-kujulised seinaklambrid: Need mittesüttivad roostevabast terasest seinaklambrid, mis on valmistatud sulamist EN 10088-2; 1.4162, on madala soojusjuhtivusega (klass A+ kuni B). Need on saadaval pikkusega 60 mm kuni 300 mm ja neid kasutatakse betoon-/müüritise või puit-/metallraamidele kinnitamiseks. Need sobivad Passivhausi ehitusmeetodile.
  • TEKOFIX seinakinnitus:Vaevalt süttiv TEKOFIX seinakinnitus on valmistatud klaaskiuga tugevdatud plastist PA66, mille soojusjuhtivus on väga madal (klass A+ kuni A). Seinakinnitus on saadaval pikkusega 100 mm kuni 350 mm ja seda kasutatakse betoon/kivist või puidust/metallist raamistikule kinnitamiseks. Need sobivad Passivhausi ehitusmeetodile.

Toote päring