Kataloog

Systea GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Erilahendused firmalt Systea GmbH

Toote päring  

Erakordsed fassaadikujundused kujutavad endast sageli tohutuid väljakutseid mitte ainult aluskonstruktsioonile, vaid ka paigaldusele.

Kui standardsetest süsteemidest ei piisa, pakub SYSTEA kohandatud erilahendusi, et teha võimalikuks ka kõige suurejoonelisemad hoonekatted ja fassaadid.

Arhitektuuriprojekt "The Wave" (Vejle, Taani) on saanud mitmeid auhindu ja on tuntud arhitektuuribüroo Henning Larsen'i ülim näide. Meie ees seisis siin voolava katuse ja plaatidega kaetud fassaadikonstruktsioonide kindlustamine, mis lähevad turvaliselt ja samal ajal ambitsioonika visuaalse välimusega üksteisesse üle.

Veel üks suurepärane näide silmapaistvast arhitektuurist on "Le vaisseau de verre", mille on projekteerinud staararhitekt Frank Gehry Fondation Louis Vuittonile (Pariis, Prantsusmaa). Hoone erakordne kubatuur, kus ükski sein ei ole teineteisega ühesugune, esitab kõrgeimad nõuded aluskonstruktsioonile.

Läbi tiheda koostöö kõigi selles projektis osalenud osapooltega sai SYSTEA juba projekteerimise varajases etapis anda oma panuse ideede, mitte ainult allesjäänud ideede väljatöötamisse.

Toote päring