Kataloog

Systea GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Profiilsed süsteemid (UBE ) firmalt Systea GmbH

Toote päring  

Profilsüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide ja loodusliku kivi varjatud kinnitamiseks paneeli tagaküljel olevate klambritega.

UBE-l põhinev aluskonstruktsioonisüsteem koosneb vertikaalsetest T-kujulistest alumiiniumist kandeprofiilidest, seinakinnitustest, lisatarvikutest ja horisontaalsetest tugirööbastest, mis on paigutatud sama kaugele kui fassaadivõrk. Vastavalt soojuskoormusele ja nõudmistele - seinakinnitused on valmistatud alumiiniumist, roostevabast terasest või klaaskiududega tugevdatud polüamiidist.

ALKAPO võib kasutada alussüsteemina hoonetes, mille välisseinad ei sobi kinnitusaluseks.

Kandeprofiilid ühendatakse seinakinnitustega neetide, kruvide või poltide abil. Seejuures võtavad liuglevad punktid vastu horisontaalsed (tuule) koormused ja fikseeritud punktid võtavad vastu horisontaalsed ja vertikaalsed koormused (survekoormus). Piiranguvaba paigaldus saavutatakse liuguspunktide puhul vertikaalsetes pikiaukudes. Igale kandeprofiilile on ette nähtud üks fikseeritud punkt.

Iga katteelemendi jaoks on vaja vähemalt kahte horisontaalset kandevõru, mis tuleb kinnitada kandeprofiilide külge kruvide, poltide või neetidega.

Riputame katteelemendid kohati kronsteinide abil, mis kinnitatakse ja kinnitatakse katteelementide tagaküljele spetsiaalsete tüüblite või allalõigatud neetide ja ankurduste abil. Kõrgust on võimalik reguleerida fassaadi puhul seadistuskruvi abil.

Seinakinnitustele saab soovi korral paigaldada paigaldusabi, mis võimaldab kandeprofiili kinnitamist ja hoidmist, et lihtsustada nendega töötamist.

Thermostop-elemendid on saadaval soojusjaotustena, et vähendada soojusläbivust.

Väljakud kuni 480 mm.
Materjal EN AW-6063 T 66

Alumiinium T-profiilid
T 40 / 55
T 40 / 70
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Alumiiniumklambrid
I,II,III tüüp UBE DUO
I,II,III tüüp UBE Tergo
I,II,III tüüp UB NG
I,II,III tüüp UBE Looduslik kivi

Alumiiniumist tugiprofiilid
UBE DUO
UBE Tergo
UBE Tergo S
UBE NG
UBE Natural stone

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Fassaadide aluskonstruktsioonid

Nähtavaks kinnitamiseks mõeldud profiilisüsteem (ALWI-S)

Profilsüsteem suureformaadiliste, nt kiudtsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist valmistatud plaatide nähtavaks kinnitamiseks.

ALWI-S-il põhinev aluskonstruk...

Nähtavaks kinnitamiseks mõeldud profiilisüsteem (ALKAPO)

Suletud üleulatuvusega profiilisüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide nähtavaks kinnitamiseks, nt fiibertsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist.

Tänu kastikuj...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (UKLA)

Profilsüsteem suurte ja väikesemõõtmeliste keraamiliste fassaadipaneelide nähtavaks kinnitamiseks, nt mõõtmetega 40 x 40 cm või 60 x 60 cm, koos klambritega.

UKLA-l põhinev...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (ALHO)

Profilsüsteem puidust valmistatud väikese ja suureformaadiliste fassaadimaterjalide ning fassaadipaneelide, nt fiibertsemendist, alumiiniumkomposiitpaneelidest või HPL-ist valmistatud fassa...

Fassaadide aluskonstruktsioonid (Beta Universal II (visible fixing))

Lämmasildadeta aluskonstruktsioonisüsteem suureformaadiliste fassaadipaneelide nähtavaks ja varjatud kinnitamiseks.

Lämmasildadeta aluskonstruktsioonisüsteem BETA Universal...