Kataloog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Gaasiregulaator firmalt Borrmann Brenner Berlin GmbH

Toote päring  

Ohutusregulaator/R

Regulaatorite ülesanne on hoida väljundrõhk konstantsena kindlaksmääratud piirides, sõltumata sisselaskeõhu kõikumistest ja vooluhulga muutustest. Vooliku rebenemise ohutusseade tagab vooluhulga piiramise.

Vooliku rebenemiskaitse/S (maapealne)

Vooliku rebenemise kaitseseade on ohutusseade, mis sulgeb automaatselt gaasi väljalaskeava, kui teatud vooluhulk ületatakse (nt vooliku rebenemise korral). Kui ehitusplatsidel kasutatakse seadmeid mahutitest, mille maht ületab 1 I ja vooliku pikkus on üle 40 cm, on vastavalt õnnetuste vältimise eeskirjadele nõutav vooliku rebenemise kaitseseadmete kasutamine maapinnast kõrgemal. Vooliku rebenemise kaitseseade ühendatakse regulaatorist allavoolu.


Turvaregulaator koos integreeritud vooliku rebenemiskaitsega/RS (maapinnast kõrgemal)

Vooliku rebenemiskaitse on regulaatori lahutamatu osa.
Integreeritud lekkekatsega ja vooliku rebenemiskaitsega ohutusregulaator/RDS (maapinnast allpool)
Lisaks vooliku rebenemiskaitsele on regulaatorisse paigaldatud ka lekkekatse, millega kogu tarbimissüsteemi tingimata enne käivitamist lekke suhtes kontrollitakse. Lekkekatse hõlmab kogu toruvõrku, sealhulgas sisselaske- ja väljavoolupoolseid ühendusi ning seadme ventiili. See turvafunktsioon saavutatakse kaubanduslikult kättesaadavate, standardiseeritud voolikute ja ühenduste abil. Õnnetuste vältimise määrus (BGV D34) nõuab integreeritud lekkekatsega ja vooliku rebenemiskaitsega regulaatoreid nimiväärtusega kuni 1,5 kg/h (RDS) või lekkegaasi ohutusseadmeid* vedelgaasiga töötavate tööriistade ühendamiseks, mida kasutatakse maapinnast allpool, nt kaabliehituses.
*Lekkegaasi ohutusseadmed lülitavad gaasivarustuse ainult vooliku kahjustumise korral välja. Need toimivad spetsiaalse topeltvooliku ja spetsiaalsete ühendustega.

Toote päring