Kataloog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Vaadipumbad (type 400) firmalt FLUX-GERÄTE GmbH

Toote päring  

Pudelite ja konteinerite pumpade seeria 400

Madalaviskoossete vedelike pumpamiseks erinevatest mahutitest

FLUXi trummel- ja mahutipumbad on alati "topeltakt", mis koosneb mootorist ja pumbast. Mõlemad komponendid võivad varieeruda üsna paindlikult. Näiteks saab ühe ja sama mootoriga ajada erinevaid pumpasid. Ideaalne erinevate madala viskoossusega vedelike - sh eriti agressiivsete ja kergestisüttivate vedelike - usaldusväärseks pumpamiseks. Tänu väikesele kaalule saab pumpasid hõlpsasti konteinerist konteinerisse transportida. Mootori ja pumba lihtne käsitsemine hoiab ümberlülitamisajad lühikesed.

Pump F 424 / FP 424
Tihendita pump keskmiselt

Sealless-pump F/FP 424 sobib ideaalselt erinevate madala viskoossusega, ka agressiivsete keskkondade teisaldamiseks. See sobib kiiresti voolavate keskkondade jaoks, mis ei sidu, ei kristalliseeru ega ole abrasiivsed. Selle pumbaga saab tühjendada tünne, IBC-sid ja ka basseini. Eriline omadus, ainult FLUXil: Spetsiaalne konstruktsioon koos spiraalse juhikulaagriga sisetorus takistab soovimatuid ladestumisi pumbas ja pikendab oluliselt pumba kasutusiga. Pump on saadaval roostevabast terasest, polüpropüleenist või polüvinülideenfluoriidist. Roostevabast terasest F/FP 424 võib kasutada ka ohtlikes kohtades.

Pump F 425 / FP 425
99,98 % tünni tühjendamiseks

F/FP 425 abil jääb 200 l tünni vähem kui 0,05 l jääkkogus, seega maksimaalselt 0,02 %. Pumbal on integreeritud tagasivooluklapp, mida on lihtne sulgeda, enne kui pump konteinerist välja võtta. Seega on välditud vedeliku tagasivool pumplas. See võimaldab optimaalselt kasutada eriti kallist keskkonda ja säästab probleemsete keskkondade käitlemisel täiendavaid puhastus- ja kõrvaldamiskulusid. Pump on saadaval roostevabast terasest, polüpropüleenist ja hastelloy C-st. Roostevabast terasest ja hastelloy C-st valmistatud pumpa F/FP 425 saab kasutada ka ohtlikes kohtades.

Pump F 427 / FP 427
Saab täielikult lahti võtta

Pump F/FP 427 sobib ideaalselt hügieenilisteks rakendusteks ja on sobiv vedelike transportimiseks tünnidest, IBC-dest ja muudest mahutitest. Seda saab puhastamise/steriliseerimise eesmärgil lihtsalt ja kiiresti lahti võtta ning seda saab täielikult üksikuteks osadeks lahti võtta. Pumbal on minimaalsed surnud kohad. Ajovõlli, sisemine ja välimine toru on valmistatud roostevabast terasest (316 Ti resp. 1.4581). Pump on saadaval ka FOOD ja 3A sertifitseeritud versioonina ning vastab rahvusvahelistele ohutusstandarditele.


Pump F 430 / FP 430
Mehaanilise tihendiga pump

Universaalne pump F/FP 430 sobib erinevate keskkondade jaoks ja on sobiv tünnidest, IBC-dest või mahutitest väljavedamiseks. Tänu mehaanilise tihendiga konstruktsioonile saab pumpa lihtsalt ja kiiresti kaheks põhiosaks lahti võtta. See võimaldab head puhastatavust. Eriline omadus, ainult FLUXil: plastmudelitel (PP ja PVDF) on sisemine toru tugevdatud metallsüdamikuga. See võimaldab alati mehaanilise tihendi täielikku toimimist. Nii on lekked ja tarbetu kulumine kogu töötemperatuurivahemikus välistatud. Lisaks tagab see kõrgeima stabiilsuse ja võimaldab kuni 3 000 mm pikkust sukeldumist. Roostevabast terasest ja hastelloy C versioonid on eks-kaitsega. Roostevabast terasest versioon on saadaval ka FOOD-sertifikaadiga versioonina.

Pump F 430 TR
Kuivpaigalduseks / horisontaalseks kasutamiseks

Horisontaalne pump F 430 TR sobib ideaalselt IBC-dest, mahutitest ja muudest madala väljavooluga mahutitest pärinevate vedelike edastamiseks. Näiteks kui mahutile ei pääse ülevalt ligi või kui ruumilised tingimused ei võimalda kasutada vertikaalset pumpa. Puhastamiseks saab pumba hõlpsasti ja kiiresti kaheks põhiosaks lahti võtta. Pump on saadaval roostevabast terasest või polüpropüleenist. Roostevabast terasest versiooni saab kasutada ka ohtlikes kohtades.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Vaadipumbad

Eksentriline kruvipumba komplekt f. tööstus, kuni 30 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Eelnevalt kokku pandud progressiivse õõnsusega pumba komplekt koos progressiivse õõnsusega pumba VISCOPOWER F 570 ja planetaarajamiga tööstuslikeks rakendusteks, et pumbata kuni 30 000 mPas õhukesi...

Pumba komplektid toiduainete ja farmaatsiatoodete jaoks kuni 25.000 mPasini (VISCOPOWER F 570)

Eelnevalt kokku pandud progresseeruva õõnsuspumba komplekt VISCOPOWER F 570 ja planetaarajamiga toiduainete ja farmaatsiatoodete jaoks, et pumbata kuni 25 000 mPas õhukest kuni keskmise viskoossusega...

Vaadipumbad

Pudelite ja konteinerite pumbad
Erinevate mahutite madala viskoossusega vedelike pumpamiseks

FLUXi trummel- ja mahutipumbad sobivad erinevate madala v...

Vaadipumbad (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Väiksemate koguste puhul
Trumlipumbad JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Väikesed tünnapumbad JUNIORFLUX ja COMBIFLUX sobivad eriti hästi suhteliselt väikeste kogus...

Vaadipumbad

Eelnevalt kokku pandud pumba komplekt 99,98 % tünni tühjendamiseks. Tänu integreeritud tagasivoolustopperile on võimalik vähem kui 0,05 l jääkkogus 200 l tünnis. Õhukese keskkonna pumpamiseks 200 l...