Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kõrgepinge kaablisüsteemid firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Elektrienergia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Pakume kuni 245 kV nimivõimsusega kõrgepingekaablisüsteeme komplektsete süsteemikonfiguratsioonidena ühest allikast. Selleks võtavad meie eksperdid enda peale kõik kaablisüsteemiga seotud tegevused lõpetamispoltide vahel.

Kõikjalja igal pool ning äärmuslikes tingimustes
Eriti avamereplatvormide kaablisüsteemide paigaldamine on tõeline proovikivi ettevõtte oskustele kaabli marsruutimises. Väga keerulisi kaabliosasid tuleb suunata äärmiselt kitsastes kohtades, paljude erinevate nurkade all ja mitmel tasandil. Asja muudab veelgi keerulisemaks asjaolu, et seda tööd tuleb teha tiheda ajakava alusel, samal ajal kui tuleb tegeleda ka muude seotud tegevustega. PFISTERER ületab need väljakutsed edukalt, tegeldes piinlikult täpse planeerimisega ja kasutades spetsialiste, kes on omandanud usaldusväärse tööstuskogemuse nii avamerel kui ka kogu maailmas.

Kõik ühest kohast
PFISTERERi eksperdid tegelevad kõigi inseneritegevustega ja haldavad kogu projekti. Alates kliendikonsultatsioonist kuni teostatavusuuringute, paigaldamise, kasutuselevõtu ja lõpliku dokumentatsioonini saavad meie kliendid täieliku täisteenuse paketi. Me tegeleme kaabelliiniprojektidega ülesandepõhiselt ja teeme koostööd ainult väljakujunenud ettevõtetega. Monteerimist ja paigaldamist teostavad meie oma töötajad kogu maailmas ning see hõlmab nii kohapealset järelevalvet kui ka sihipärast koolitust. Kõik vastuvõtukatsetused (AC) viiakse läbi koostöös tunnustatud katseasutustega.

Toote päring