Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kraanikühendus madalpingevõrkude jaoks (ISICOMPACT) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Kodused elektriühendused nõuavad suurt töökindlust, praktilist paigaldust ja head tööohutust. See teeb ISICOMPACTi ühendusest tipptasemel lahenduse - ja seda põhjusega. Meie "kompaktset kraanipistikut" (tuntud ka kui SCK või klamberrõngas) täiustades kohandasime oma tehnoloogiat koduste elektriühenduste jaoks vastavalt kaasaegsetele standarditele ja nõuetele, mis kehtivad pingestatud liinitööde puhul. Ja seda suure eduga. Tänapäeval on ISICOMPACTi pistikupesa madalpingevõrkudes üks peamisi tegijaid.

Tipptasemel standardid koduklemmide loojalt
Kompaktsete kraanikontaktide loomisega 1968. aastal kehtestas PFISTERER uue standardi koduklemmide ühendamise tehnoloogia valdkonnas. Sellest ajast alates on paigaldatud üle 20 miljoni pistikupesa. Pärast 30 aastat oli aga aeg uuendada. Sellest ajast alates on kasutusele võetud pingealune töö, mis tõi kaasa muudatused tööohutusnõuetes paigaldamise ajal; need tegurid olid ISICOMPACT-tehnoloogia väljatöötamisel esmatähtsad.

Inseneridele avaldas muljet lihtne paigaldus ja kõrge ohutustase
ISICOMPACT loob kõik 4-joonelise kaablihargnemise kontaktid ühe kruviühendusega. Kui kruviühendus on kinni tõmmatud, tekib kontakt põhi- ja haruliinide isolatsiooni läbistamise teel. Kui nõutav kinnitusjõud on saavutatud, lõikub kruvi maha ja tagab seeläbi eduka paigalduse. Kuna ISICOMPACT pakub kaitset kokkupuute ja seega ka elektriohu eest, on see mõeldud tööks pinge all olevatel liinidel. See on praegu ainus kaablihammutusliitmik, mis vastab ka BSI 862 rangetele nõuetele - see on Saksa dokument, mis näeb ette protsessi pinge all olevate liinide tööks ilma täiendavate isikukaitsevahenditeta ja nõuab LLW-elektrikutele erikoolituse läbimist ja võrguteenuse osutajale heakskiidu andmist.

Kliendid investeerivad ISICOMPACTi
ISICOMPACTi kaabliühendust kasutavad praegu kõik suuremad energiatarnijad. Kompaktühendustehnoloogia muutub üha enam üleliigseks. Ükski teine ettevõte ei ole suutnud saavutada sama standardit kui patenteeritud ISICOMPACTi tehnoloogia, isegi pärast peaaegu kümneaastast turulolekut. ISICOMPACTi kaabliühendused on tüübikatsetatud vastavalt kehtivatele standarditele. Lisaks vastab see mitmetele kliendispetsiifilistele testimisnõuetele ja Pfisterer kavatseb laiendada selle kasutusala.

Eelised:
  • Isolatsiooni ei ole vaja juhtmelt eemaldada
  • Löögikindel kaitse elektriliste ohtude eest
  • Patenteeritud kruvilahendus koos "sisseehitatud pöördemomenti võtmega"
  • Järjepidev töökindlus
  • Vähendatud variantide valik tänu suurele kasutuspiirkonnale
  • Ideaalne pingestatud liinitöödeks

Toote päring