Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kaugpinge tester raudtee- ja EVU-rakenduste jaoks (KP-Test 5D dual ) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Enne remondi- ja hooldustööde teostamist tuleb kohaldada viit ohutusreeglit. Üks neist on "kontrollige, et pinge puudub". Selleks on vaja seadmeid, mis näitavad selgelt ja usaldusväärselt pinge seisundit. PFISTERERi seeria KP-Test 5 vastab maailma kõrgeimatele ohutusstandarditele ja pakub igaks rakenduseks sobivat lahendust. Nüüd on olemas ka kontaktivaba variant, uus KP-Test 5D dual.

KP-Test 5D dual pingeandur töötab välissondi põhimõttel. Väljasond tuvastab pingeandurit ümbritsevat elektrivälja. Välja tugevust jälgib hindamisüksus. Kui see ületab kindlaksmääratud künnise, näitab pingeandur "tööpinge olemas". Kui väärtus ei ole saavutatud, annab seade märku, et pinge puudub.

Turvalisus valguse ja heliga
Nagu kõik KP-Test 5 perekonna liikmed, teeb ka KP-Test5D dual sisselülitamisel usaldusväärse enesetestimise. Testitulemust näitab tõestatud dua lsüsteem, mis koosneb visuaalsest ja helisignaalist. Lisaks sellele annab proportsionaalne akustiline hoiatussignaal märku, kui KP-Test 5D dual läheneb pingestatud juhile - juba varakult, enne tegeliku reageerimiskünnise saavutamist. See toimib helisignaalide abil, mis kõlavad kahanevate intervallidega, nagu sõiduki tagurdusandur.

Kõikjal ja iga ilmaga
Kas vihma, udu või temperatuuride vahemikus -25 °C kuni +70 °C, KP-Test 5D dual tuvastab pinge usaldusväärselt ja ohutult kõikides tingimustes. Eriti võimsad valgusdioodid tagavad selgelt nähtava signaali - isegi eredas valguses või tugevas päikesevalguses. Integreeritud akustiline signaal on selgelt kuuldav isegi mürarikkas keskkonnas - näiteks tuulega õhuliini mastide kohal.

Lihtne käsitsemine
Alla ühe meetri pikkuse ja 1080 grammi kaaluga on KP-Test 5D duali lihtne käsitseda igas olukorras - nii mastis kasutamisel kui ka ergonoomilises õlarihmaga kotis transportimisel. Seega pakub pingeandur igapäevases kasutuses täiendavat turvalisust.

Kaks testimisvahemikku
KP-Test 5D dual pakub silmapaistvat paindlikkust konkreetsete rakenduste jaoks. Sellel on kaks lülitustasandit erinevate pingete ja sageduste testimiseks. Samal ajal on olemas erinevad seadmetüübid kasutamiseks raudtee- ja ülekandevõrgu stsenaariumides. Seega saab selgelt tuvastada pingeid alates 110 kV 16,7 Hz või 110 kV 50 Hz kuni 420 kV 50 Hz.

Eelised
  • Usaldusväärne enesetest
  • Selge signalisatsioon
  • Visuaalne ja akustiline signaal
  • Proportsionaalne akustiline hoiatussignaal
  • Kerge ja kompaktne
  • Kasutamine iga ilmaga
  • Testitud vastavalt DIN VDE V 0682-417
  • Lingid tootele ca

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Pingetestrid

Pingetestrid (KP-Test 5)

Elektrisüsteemidega töötamisel on inimeste ohutuse tagamine ja varakahjustuste vältimine esmatähtis. Oluline on veenduda, et pinge puudub. PFISTERERi pingeandurid ühendavad maksimaalse töökindluse ja...