Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kaablimuhvid firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Olenemata sellest, kas seda kasutatakse lülitusjaamas, kõrgepinge maanduskaablis või avamererakenduses, peab kaabliühendus olema eelkõige vastupidav ja ohutu. IXOSILi ja CONNEXi tootesarjas olevate ühendustega pakume ideaalset lahendust igale ühendusele alates 72 kV-st kuni 550 kV-ni. Püsi- või ajutiste paigalduste ja katsekeskuste jaoks, pistik- või sisseehitatud lahendusena, silikoon- või SF6-gaasisolatsiooniga või kahe kolmandiku võrra kergema kompaktse valuvaiguga liitmikuna.

Liitmikud püsivate kõrgepinge- ja maandussüsteemide jaoks
IXOSILi tootevalikusse kuuluvad liibuvad liitmikud kogu pingevahemiku jaoks alates 72 kV kuni 550 kV - sealhulgas erinevad varjestusvalikud, koos ja ilma ühendus- või maanduskaabliga. IXOSILi ühendused on veekindlad ja saadaval täismetallist, plastikust või kokkutõmbuva korpusega. Meie järeleproovitud libisemistehnoloogia tagab turvalise paigalduse ja vastupidavad ühendused.

Kiire paigaldus: CONNEXi pistikühendused kuni 550 kV
Kuivad CONNEXi pistikühendused võimaldavad kasutajatel oluliselt lühendada paigaldusaega ajutistes paigaldustes või avamereprojektides tuuleparkides ja mereplatvormidel, kus aega napib. Need sobivad püsiühendusteks, trafode ja gaasiga isoleeritud jaotusseadmete (GIS) katsepaigaldusteks ning vahepealseteks lahendusteks nii elektrijuhtmete kui ka elektrijaamade ehitamisel. Lisaks lihtsatele ühendusliitmikele pakub CONNEX ka põlve- ja tap-off-liitmikke (T-liitmikke) ning gaasivabu valuvahkliitmikke kuni 170 kV.

Valuvaigust või SF6
Pistikupesa CONNEXi valuvaigust ühendused kuni 170 kV on juba üle kümne aasta pakkunud lihtsustatud gaasivaba lahendust, kompaktset konstruktsiooni ja kerget konstruktsiooni, mis kaalub kuni kaks kolmandikku vähem kui tavalised ühendused. SF6 gaasiga isoleeritud ühendused laiendavad pingevahemikku kuni 550 kV, on hooldusvabad ja kuni 100% vaakumkambri testitud ning varustatud sisseehitatud gaasitiheduse monitoriga.

Eelised:
Ühendused püsi- ja pistikühendusteks alates 72 kV kuni 550 kV
Kombineerib erinevaid juhtmetüüpe (alumiinium, vask, jäik või paindlik)
Kiire paigaldus tänu kuivale, pistikühendusega kaabliühendusele, nt avamererakendustes
Saadaval ka küünarühendused kuni 362 kV ja tap-off ühendused (T-liited) kuni 245 kV
Isolaator: Silikoon koos valuvaigu või SF6 gaasiga

Toote päring