Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Astmeliste lõikepoltidega ühendused (SICON) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Poltidega ühendused on ohutud, kuluefektiivsed ja hõlpsasti paigaldatavad. Pole ime, et nende populaarsus kasvab pidevalt. SICONi poltühendused põhinevad kõikidel meie ulatuslikel kontakttehnoloogilistel kogemustel. Uuendused, nagu meie lõpmatu reguleerimisvõimalusega lõikepoldid, ühendavad tehnilised ja praktilised eelised maksimaalse kontaktikvaliteedi saavutamiseks.

Kogemused ja uuendused parima kontakti saavutamiseks
Tänu meie patenteeritud, astmeta lõikepoltidele pole paigaldamine kunagi varem olnud nii lihtne. Need tagavad, et iga juht (olgu see siis vask või alumiinium, täispuidust või mitmekihiline, ümmargune või sektorikujuline) ühendatakse võimalikult tõhusalt ja tagavad, et insener tunneb end kindlalt, et paigaldus on õnnestunud. Ainulaadne: SICONi pistikuid saab kohe kasutada ja isoleerida ilma täiendava reguleerimiseta.

Üks SICON asendab 98 survekinnitust
Erinevalt survetehnoloogiast on SICON-liitmike valik oluliselt väiksem. Selle asemel, et iga juhtme jaoks oleks vaja ühte muhvi, pakume kaheksa standardvariantide varianti, mis tähendab, et insenerid on ehitusplatsil igaks juhuks varustatud. See vabastab tohutult laoruumid ja transpordiprotsessid. SICONi pistikud paigaldatakse tavalise rattaga koos kuuskantotsaga, seega ei ole vaja pakendada oma pressimisvahendeid.

Toote päring