Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Kõrgepinge pistikühendused (PLUG) firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Pistiklahenduste järele on üha suurem nõudlus generaatorite, trafode ja muundurite ühendamiseks madal- ja keskpinge piirkonnas. Need ühendused peavad olema vastupidavad, hooldusvabad, kulutõhusad ja kergesti paigaldatavad. Kõigile neile kriteeriumidele vastab PFISTERERi PLUG-süsteem, mistõttu on sellest saanud kaasaegsete rongivõrkude ja tuuleelektrijaamade asendamatu osa. PLUG-süsteem ühendab meie ulatuslikud kogemused kontakttehnoloogia valdkonnas ning kaasaegsete tööstusstandardite nõuded tootmise ja tööohutuse osas.

Turvalised kontaktid - isegi äärmuslikes tingimustes
PLUG-süsteemi üks iseloomulikke tunnuseid on selle lihtne ülesehitus. Kvaliteetsed kontaktmaterjalid koos järeleproovitud kontaktide konstruktsiooni ja funktsionaalsete kihtidega pakuvad jõuvarusid ja erakordselt suurt lühisekiiruse tugevust. PFISTERERi järeleproovitud mitmekordse ühendusega liinikontaktide tehnoloogia tagab vastupidavuse ja püsivalt kõrge kvaliteedi jõuülekande alumiinium- ja vaskjuhtmete puhul. Selle keerukas kodeerimine tagab, et iga pistik saab ühendada ainult oma sobiva pistikupesaga.

Kuni 50% vähem ruumi
PLUG vähendab ühendusi ühe pistikuga. Selle tulemusel säästavad insenerid aega isegi esmasel paigaldamisel - oluline tegur tipptasemel masstootmises. Te ei pea enam muretsema tööseisakute pärast, sest komponendid saab lühikese aja jooksul välja vahetada. Veelgi enam, PLUG aitab teil säästa ka ehitusruumi. Selle asemel, et vajada tüüpilist klemmikasti, saab kompaktsed PLUG-pistikupesad lisada otse teie süsteemi komponentidesse.

Kliendid saavad kasu meie aastatepikkusest praktilisest kogemusest
PLUGi ühendused on universaalsed ja ei nõua, et teie süsteem vastaks teatud nõuetele. Need on testitud nii rahvusvaheliste kui ka kliendispetsiifiliste standardite kohaselt ning sisaldavad lahendusi kõigi 2. ja 5. klassi varjestatud ja varjestamata kaablite jaoks. Lisaks meie standardvalikule arendavad ja testivad PFISTERERi eksperdid oma klientidele ka eritellimusel põhinevaid tooteid. Meie portfell pakub kõike, mida vajate terviklike süsteemide jaoks, kaasa arvatud testimine ja sertifitseerimine.


PLUG numbrites:
Pinge: 1 kV AC kuni 4,4 kV AC
Vool: 400 A kuni 1.250 A
Juhtmete ristlõige: 70 - 240 mm²
Juhtmaterjal: Vask, alumiinium

Eelised:
  • Ühtlaselt kõrge kontaktkvaliteet - ei ole roostetamise pragusid
  • Lühike paigaldus-, katse- ja seisuaeg
  • Kaasaegse seeriatootmise standard
  • Tugevusreservid vea korral
  • Kodeerimine hoiab ära ühendusvigade tekkimise
  • Universaalne kasutusviis

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Kõrgepinge pistikühendused

Ühendused elektriliste tarbesõidukite jaoks (HCV8)

3-pooluseline, sirge pistik ühe kruviga lukustusmehhanismiga
HVC8 on pistikupesa suure voolutugevusega rakenduste jaoks. Vastupidav konstruktsioon ja kvaliteetsed materjalid võimaldavad elektr...