Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Rippliinide komponendid firmalt PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Toote päring  

Meie õhuliinide ehitamiseks mõeldud isolaatorid on igapäevaselt suurele mehaanilisele koormusele avatud: Elektrienergia transportimiseks mõeldud mastid võivad olla üksteisest kuni 500 meetri kaugusel, mis tähendab, et isolaatorid peavad kandma raskeid liine. Samuti peavad nad nendele jõududele vastu pidama aastakümneid, ilma et nad kaotaksid midagi oma kasutuskindlusest.

Individuaalselt valmistatud isolaatorid igale rakendusele
PFISTERERi isolaatorite tunnusjooneks on, et neid saab kohandada vastavalt mis tahes nõuetele. Mida see tähendab? Meie tooted ei ole masstoodanguna valmistatud standardlahendused, vaid need on projekteeritud täpselt vastavalt olemasolevatele kliima-, keskkonna- ja koormustingimustele.

Täielikud isolaatorite jadad: PFISTERER kavandab, katsetab ja toodab
PFISTERERil on üle 40 aasta kogemust silikoonkomposiitisolaatorite pioneerina, mis hõlmab ka täielike isolaatorite jadade kavandamist ja tootmist. Keerulisemate projektide puhul pakume terviklahendusi ühest allikast, mis põhinevad ulatuslikul nõustamis- ja planeerimisteenusel ning simulatsioonidel ja testidel meie enda laboratooriumides.

Vibratsiooni summutamine suurendab tööohutust ja kasutusiga
Meie vibratsiooni summutavad vaheseinad ja Stockbridge'i summutid on eriti tõhusad tuulest põhjustatud elektrijuhtmete vibratsiooni vähendamiseks. Tänu oma optimeeritud konstruktsioonile vähendavad need aeoliste vibratsioonide ja alampakkumise võnkumisi miinimumini. Selle tulemusel saab elektrijuhti kogu selle kasutusaja jooksul ohutult kasutada. Pakume ka mitmesuguseid vibratsiooniregistraatoreid ja viime läbi vibratsiooniuuringuid, mis on parim viis summutussüsteemide testimiseks või elektrijuhtme kahjustuste allika tuvastamiseks.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Rippliinide komponendid

Õhuliiniühendused (LIKE Bushings)

PFISTERERi LIKE-pesad on tõestatud tehnoloogia ühepoolsete välitingimustes kasutatavate ühenduste jaoks gaasiga isoleeritud jaotusseadmetest (GIS) kuni õhuga isoleeritud jaotusseadmete ja õhuliinide j...