Kataloog

Stingl Systems GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Universaalne tellingute kinga firmalt Stingl Systems GmbH

Toote päring  

Lisaks pistikankruga tellingukingale on universaalne tellinguking turvaline ja tugevdatud tellingutugi lifti, korstna- ja ventilatsioonikaevude piirkonnas. Tänu tellingukinga väikestele välismõõtmetele on võimalik kinnitus isegi sügavale kaevunurkadesse. Selle väike kaal tagab lihtsa käsitsemise.

Materjal: Alusplaat ja U-profiil valmistatud St37-2 (osaliselt sisestatud lamedast terasest), pind krunditud, soovi korral tsingitud
Mõõtmed: 190 x 180 x 6 mm, alusplaat 4 auguga 13 mm
Kaal: umbes 2,3 kg

Universaalne tellinguking on sertifitseeritud Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe poolt vastavalt DIN 4420-1 (12. 1994) kohaselt tellingute, tellingute osade ja tellingulaadsete seadmete tööohutuse kontrollimise põhimõtetele (GS-BAU-01) (1.1994), mille kohaselt on Universal Scaffolding Shoe (universaalne tellinguking) sertifitseeritud.1990) ning vastavalt BGR 175 (BG eeskirjad "Scaffolding - Scaffolding montaažitellingud liftišahtides") anti universaalsele tellingukingale sertifikaadi number 02045.

Universaalsel tellingukingal on palju kasutusvõimalusi.

Kinnitusmeetod ulatub tüüblikinnitusest betoon- ja müüritisšahtidesse kuni poldiga kinnitamiseni ankrutõkke külge kuni poldiga kinnitamise või keevitamiseni terastellingule. Sõltuvalt kinnitusviisist on punktkoormus max. 3.0 kuni 7,0 kN. See tellinguking ei ole ette nähtud dünaamiliste koormuste jaoks. peab olema tagatud vähemalt 100 mm laiune karkass.

Toote päring