Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Mõõtetarkvara (CALYPSO) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Kogu programm standardgeomeetriate jaoks ja rohkem

CALYPSO on revolutsiooniliselt muutnud programmeerimise mõõtetehnoloogias. Selle funktsioonidele orienteeritud kasutajaliides pakub võrratut kasutusmugavust. Intuitiivselt saate luua mõõtmisprogramme, valides CAD-konstruktsiooni joonisel kasutatava tunnuse. Sisestage suurus, kuju ja positsioonitolerantsid otse CAD-mudelist.

Paljud ülesanded - üks tööriist

CALYPSO on mõeldud nii käsitsi kui ka CNC-mõõtmisteks, online ja offline programmeerimiseks. CALYPSO on multisensorivõimeline ja toetab kõiki Carl Zeissi praeguseid andureid ja mõõtmisvõimalusi. I++ DME-liidese kaudu võimaldab CALYPSO juhtida ka muid kui Zeiss'i mõõtesüsteeme, näiteks 3D-mõõtemehhanisme, liigendkäe mõõtemehhanisme, laserjälgimisseadmeid ja arvutitomograafe.

Kollisioonivaba - automaatselt

Niipea, kui olete paari hiireklikiga määratlenud detaili tunnuse ja sellega seotud tolerantsid, genereerib CALYPSO automaatselt sobiva mõõtmisstrateegia, mida saab igal ajal muuta ja kohaldada teiste tunnuste suhtes. CALYPSO liigutab pliiatsit kiiresti ja kokkupõrgeteta ümber tooriku ja läheneb detaili omadustele õigesti - te saate vabalt tegeleda muude ülesannetega.

Dünaamiline miniplaan

CALYPSO hierarhiline ülesehitus ja funktsioonipõhine programmeerimine annavad teile paindlikkuse, et keskenduda mõõtmise planeerimisel tootmisprotsessile. Näiteks saate katkestada mõõtmisjooksud, et kiiresti mõõta mõnda teist detaili. Katkestatud mõõtmist saab pärast seda hõlpsasti jätkata. Intelligentsem skaneerimine VAST Navigatoriga CALYPSO toetab VAST Navigatorit - Carl Zeissi viienda põlvkonna skaneerimist. Ilma tarbetute katkestusteta ning optimaalse lähenemise ja liikumistee abil võimaldab VAST Navigator teil mõõta sujuvalt ühe käiguga. Tangentsiaalne lähenemine on standardne. Täielikult integreeritud intelligentsus võimaldab CALYPSO-l määrata maksimaalse skaneerimiskiiruse sõltuvalt nõutavast täpsusest.

Valikulised liidesed:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI ja FTA saab otse töödelda.

Valikulised otseliidesed:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Mõõtetarkvara

Mõõtetarkvara (PiWeb)

Aruandlus lihtsaks tehtud

ZEISS PiWeb on oma klassi parim graafiline aruandlussüsteem, mis muudab kvaliteedi- või protsessiandmed koheselt väärtuslikeks arusaamadeks.

...

Mõõtetarkvara (CALIGO)

Täielik programm vabavormiliste pindade ja muu jaoks.

CALIGO, uus tarkvara vabakujuliste pindade jaoks, muudab autode kereosade mõõtmise lihtsamaks ja kiiremaks kui kunagi...

Mõõtetarkvara (GEAR PRO)

GEAR PRO - CAD-põhine hammasrataste tarkvara.

Koos CALYPSOga kasutatav GEAR PRO võimaldab kontrollida spiraalrattaid, koonusrattaid ja tigu. GEAR PRO genereerib hammasratta...