Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Kareduse mõõteseadmed (ROTOS) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Kõiki omadusi ühendav karedusandur.

Mõõtke mõõtmeid, vormi/asukohta ja karedust automaatselt ühe masina abil: Suurem tootlikkus, üksainus kirje.

Osade kvaliteedi kontrollimiseks, nt sõidukite jõuülekandes, peab olema võimalik kontrollida karedust ja lainetust vastavalt standarditele. ZEISS ROTOSi karedusandur võimaldab seda esmakordselt ühel koordinaatmõõtmispingil. Operaatorid saavad kasu lihtsustatud tööprotsessist, mis suurendab mõõtmise kindlust ja säästab märkimisväärselt aega.

ZEISS ROTOS on mõeldud kasutajatele, kes kontrollivad koordinaatmõõtemasinaga (CMM) suurust, asukohta või kuju ning peavad samal toorikul mõõtma ka karedust ja lainetust. Tänu ZEISS ROTOSi karedusandurile. saab ühe CMM-iga mõõta kõiki tehnilise joonise omadusi täielikult ja kuvada need ühes protokollis. Enam ei ole vaja üle minna pinnamõõteseadmele.

Erinevatesse mõõtepositsioonidesse saab jõuda ilma ümberlülitamiseta ja täisautomaatne töö on võimalik, ilma et operaator mõjutaks pinna mõõtmist. Võrreldes varasemate mitme minutiga kulub selleks vaid mõni sekund. Kuna detaili ei ole enam vaja transportida ja kinnitada, on vigade esinemine kogu protsessi jooksul ja operaatori mõju praktiliselt välistatud.

Kuid see on veel rohkem: ZEISS ROTOSi saab paindlikult paigutada, et jõuda detaili kõikidele pindadele ilma ümberkruvimata. Lisaks sellele on anduril pöörlev/kallutatav telg. ZEISS ROTOSi mõõteandmed edastatakse Bluetoothiga analüüsiarvutisse. Seejärel imporditakse andmed masinajuhi abil CALYPSO tarkvarasse ja neid saab koos teiste mõõteandmetega ühises registris eksportida. ZEISS ROTOS on saadaval valitud VAST-andurikandjatega koordinaatmõõtemasinatele.

Toote päring