Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Koordinaat-mõõtmismasinad (PRISMO navigator) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Ideaalne kõigi mõõtmisülesannete jaoks

ZEISSi PRISMO navigator on kogu maailmas sünonüüm kiire skaneerimise ja maksimaalse täpsuse jaoks tootmise lähedal. ZEISS PRISMO ultra, mille pikkuse mõõtmisviga on vaid 0,5+L/500 millimeetrit, on ideaalne, kui tuleb täita maksimaalseid täpsusnõudeid.

Turbo skaneerimine: VAST navigator

ZEISS PRISMO navigator võimaldab kiiret ja maksimaalset täpsust. navigator-tehnoloogia on ZEISSi skaneerimise loogiline täiendus. See konfigureerib skaneerimise ajal automaatselt maksimaalse mõõtmiskiiruse - garanteeritud täpsusega. Täiendavat aega säästab tangentsiaalne lähenemine ja skaneerimine, spiraalskaneerimine ja kiire dünaamiline stiilikalibreerimine.

Arvutipõhine täpsus (CAA)

ZEISS PRISMO navigator kasutab kõigi dünaamiliste mõjude arvutijärgset korrigeerimist masinale. See optimeerib täpsust kiire skaneerimise ajal.

Mõõtmine tootmise lähedal

ZEISS PRISMO on valmis ka tootmislähedaste keskkondade jaoks, mis välistab sõidu mõõtelaborisse. Kõik tööoperatsioonide jaoks kriitilised masinaosad on täiuslikult sobitatud. See saavutatakse kõigi kriitiliste komponentide puhul ettevõttesiseste arenduste abil.

Masina tehnoloogia

  • Sild on valmistatud süsinikkiudühenditest ja keraamikast minimaalse kaalu ja suure paindetugevuse tagamiseks

  • Temperatuurneutraalsed, klaaskeraamilised skaalad

  • Kõik teljed ZEISSi õhulaagritega neljal küljel. X-telg: 8 õhulaagrit; Y-telg: 8 õhulaagrit; Z-telg: 5 õhulaagrit

  • Elastomeerist vibratsioonisummutus, samuti kaetud juhikud ja skaalad tootmise lähedal kasutamiseks

  • Töödetailide kaal kuni 5000 kg

ZEISS PRISMO ultra

ZEISS PRISMO ultra suurendab veelgi ZEISS PRISMO navigatori täpsust. See täpsus saavutatakse täpsemate skaalade, muudetud õhulaagriühenduse, õhudamponeerimise ja kõigi masinaosade rangema sobitamise abil. ZEISS PRISMO ultra sobib seega ideaalselt teadus- ja arendustegevuse ning kvaliteedi tagamise töödeks, samuti mõõturite ja katsekehade kalibreerimiseks.

mitme rakenduse andurisüsteem

ZEISS PRISMO navigator on standardvarustuses ZEISSi multi application sensor system (mass). mass võimaldab nii kontakt- kui ka optilist mõõtmist samal masinal. Tänu kõigi andurite ühisele liidesele saab andureid vahetada vaid paari sammuga.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Koordinaat-mõõtmismasinad

Koordinaat-mõõtmismasinad (MICURA)

Maksimaalne täpsus väikeste osade jaoks

ZEISS MICURA seab standardi kompaktses klassis. Hoolimata oma väikesest suurusest ei tee ZEISS MICURA kompromisse täpsuse osas. ZEIS...

Koordinaat-mõõtmismasinad (CenterMax)

Võrratu stabiilsus.

CenterMax navigaatorit saab otse tootmisliinile integreerida. Töötlemiskeskuste vibratsioonid on tõhusalt summutatud. Tänu muutuvale töödeldavale alusel...

Koordinaat-mõõtmismasinad (DuraMax)

Õige mõõtmisvarustus tootmisruumi jaoks.

ZEISS DuraMax kaotab vajaduse fikseeritud mõõteseadmete järele. ZEISSi VAST XXT skaneerimisanduriga varustatud seadet saab kasutada...

Koordinaat-mõõtmismasinad (GageMax)

Kompaktne paindlikkus.

GageMax mõõdab otse tootmises tohutu kiiruse ja täpsusega. GageMaxi ei mõjuta äärmuslikud temperatuurikõikumised ja maapinna vibratsioon. GageMax suu...