Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Optilised mõõteriistad (O-SELECT) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Usaldusväärne mõõtmine ühe nupuvajutusega

Tänu täielikult automaatsele valgustuse ja fookuse seadistamisele on välistatud operaatori mõjust tingitud mõõtmisvead. ZEISS O-SELECT hindab omadusi ja dokumenteerib tulemused - vajadusel ka professionaalses aruandes - vaid ühe nupuvajutusega.

Uus, intelligentne digitaalne mõõteprojektor ZEISS O-SELECT

Tootmiskeskkondades asendavad optilised ja kontaktkoordinaatide mõõtmisseadmed üha enam käsitsi kasutatavaid seadmeid, nagu goniomeetrid, mõõturid ja profiiliprojektorid. Siiski ei tohi nende manuaalsete tööriistade puhul jätta tähelepanuta operaatori mõju. O-SELECTiga vähendab ZEISS selle mõju miinimumini. Tänu kõrgele automatiseerituse tasemele ja kasutusmugavusele saab keerulisi mõõtmisi teha kiiresti, jälgitavalt ja reprodutseeritavalt.

Kiireim viis tulemuste saamiseks

ZEISS O-SELECTi tarkvara ühendab ZEISSi metroloogia oskusteabe ja uuendusliku, lihtsa kasutuse. Seeriamõõtmised toimuvad nupuvajutusega - sõltumata operaatorist. Üksikmõõtmised ja mõõtmisplaanid ei ole ZEISS O-SELECTi tarkvaraga probleemiks: sest see on nii kergesti mõistetav, pakub selget juhatust operaatorile ja vähendab tema töökoormust.

Intelligentne, kompaktne ja usaldusväärne

ZEISS O-SELECTi riist- ja tarkvara on optimaalselt kokku sobitatud, et tagada 2D-geomeetriate kontrollimine suurepärase kiiruse ja usaldusväärsusega. Kompaktsus ja vastupidavus võimaldavad ZEISS O-SELECTi paigaldada praktiliselt igasse kohta. Saate mõõta oma katsekehi täpselt seal, kus vaja - kas vastuvõtukontrollis või tootmises.

Toote päring