Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Tööstuslikud kompuutertomograafid (METROTOM 800) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Teie valik kompaktsete täppisdetailide jaoks

METROTOM 800 on kohandatud vastavalt survevalu tööstuse nõuetele. See vastab kõigile keskmise suurusega ettevõtete nõuetele plast-, komposiitmaterjalide ja keraamiliste detailide tööstuses. Samuti on sellel atraktiivne hinna ja jõudluse suhe

METROTOM 800 väljatöötamisel olid määravaks süsteemi minimaalsed hoolduskulud ja maksimaalne kasutatavus. See saavutati hooldusvaba mikrofookusega röntgentoru tehnoloogia kasutamisega. Äärmiselt väikesed fookuspunktid võimaldavad detektoril teravaid projektsioonipilte, mis on kõrge mõõtmistäpsuse aluseks. METROTOM 800 detektor pakub peaaegu kolm miljonit pikslit, mis võimaldab väga detailset äratundmist.

Pidevalt reguleeritav liikumismehhanism

Silindrikujulises mõõtepiirkonnas saab detailid asetada kiirteel mis tahes asendisse pidevalt reguleeritava liikumismehhanismi abil. Detektor on alati optimaalselt valgustatud koos detaili projektsiooniga. Koos vertikaalse reguleerimisega võimaldab see funktsioon suurendada detailide mõõtmiseks detailide teatud piirkondi kogu detaili suhtes.

Tänu polümeerbetoonist korpuse kasutamisele saab suures osas vältida plii kasutamist. Carl Zeiss demonstreerib siinkohal, kuidas kaasaegsete materjalide kasutamine võib tagada töötajate, süsteemi operaatorite ja keskkonna maksimaalse kaitse - rakendades samal ajal täiuslikku mõõtmistehnoloogiat, ergonoomilist tipptaset ja vastavat disaini.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Tööstuslikud kompuutertomograafid

Tööstuslikud kompuutertomograafid (METROTOM 1500)

Ideaalne masin mitmesuguste detailide jaoks

METROTOM 1500 - ideaalne, CT-põhine koordinaatmõõtmismasin mitmesuguste rakenduste jaoks seoses suuruse ja materjali tihedusega....