Kataloog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG kohta

Originaal!
Paljud ütlevad, et HERMLE ehitab maailma parimaid masinaid.

HERMLE on kõike seda, mis puudutab freesimist ja silmapaistvate tulemuste saavutamist. Ja me oleme pühendunud just selle tagamisele oma arhitektuuri, struktuuri, töö, lähenemise, arenduse, projekteerimise, montaaži ja teenindusega. Kõik, mida me saavutame, muudame või optimeerime, muudab meie tulemused paremaks, täpsemaks ja kiiremini kättesaadavaks - mitte rohkem ega vähem.

"freesimine parimal viisil" - nagu HERMLE AG loosung - võtab selle tabavalt kokku. See tähistab suure jõudlusega, väga uuenduslikke töötlemiskeskusi, mis on tõusnud juhtpositsioonile nii siseriiklikult kui ka rahvusvaheliselt. See tähistab laialivalguvat ja tihedalt põimunud müügi- ja teenindusvõrgustikku ning üle 30 000 edukalt paigaldatud masina olemasolu kogu maailmas.

Lõpuks tähistab see meie klientide edu, kes saavutavad meie toodete abil parimaid tulemusi täpsuse ja tõhususe osas.

Aga mis teeb "freesimise parimal tasemel" võimalikuks? Pidev uute ideede pakkumine ja HERMLE'i vanasõnaline täpsus tootmises, protsessinõustamine ja usaldusväärne projektijuhtimine. Meie umbes 1.400 kõrgelt motiveeritud töötajaga, kes vastutavad kõige selle eest, loome aluse. Ja me teeme seda kohas, mis on traditsiooniliselt olnud täppismehaanika ja tööpinkide koduks. Kokkuvõttes on need parimad võimalikud eeldused. Need on põhjused, miks meil on täna juhtpositsioon paljude võtmetähtsusega tööstusharude partnerina. Alates suurtest keerukatest komponentidest kuni kõige väiksemate komponentideni kõrgtehnoloogilises valdkonnas. Alates meditsiinist kuni autospordini. Me juhime teed!