Kataloog

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG kohta

Teie ideedest funktsionaalsete standardtoodeteni

Oleme plastimaailmas kodus olnud juba üle 75 aasta. Kasu meie kogemustest kõige erinevamates tööstusharudes - alates auto- ja elektritööstusest kuni seadmete ja masinate ehitamiseni. Lüttgens valmistab konkurentsivõimelisi standardtooteid, mis aitavad teil saavutada pikaajalist edu.
Tehniliste survevaluosade ja termoplastiliste komponentide tootjana oleme harjunud toime tulema ka kõige keerulisemate väljakutsetega. Töötame koos teiega välja ideed, mis me seejärel muudame funktsionaalseteks lahendusteks.
Me mõistame keerulisi koostoimeid. Alates optimaalsete materjalide valikust, toote disainist kuni kõige tõhusama tootmismeetodini, oleme teie projektiga seotud kuni viimase detailini.

Moodulmontaaž

Meie teenuste hulka kuulub ka komponentide kokkupanek koos meie enda valmistatud kinnitustega või valmistoote pakendamine.

Prototüübid

Me mõistame prototüüpimist kui tegevussuundade mõtestatud struktureerimise protsessi. Spetsifikaatide koostamisega saavutame selge kokkuleppe toote disaini ja sellega seotud materjalivaliku osas. Täit...

Erilahendused

Meie avatus uutele toodetele kajastub juba üle 6500 teostatud artiklis
Te annate meile spetsifikatsioonid ja me määrame kõige tõhusama tee toote valmistamiseks - selleks töötavad kõik osakonna...

Teadmiste ja täpsusega ajaloo tegemine

Oleme olnud plastide maailmas kodus juba üle 75 aasta. Kasuta meie kogemusi erinevates sekto...

Meid paelub alati see, kuidas väikesed osad võivad teha suuri erinevusi