Kataloog

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

MMT Mannel Magnettechnik GmbH kohta

Teie spetsialist elektromagnetite, püsimagnetite ja eraldamise alal

Alates 1986. aastast tähistab nimi Mannel usaldusväärsust, kvaliteeti, uuenduslikkust ja ekspertiisi magnettehnoloogias. Et katta meie klientide jaoks täielik portfell, oleme 2001. aastal spetsialiseerunud ka elektromagnetilisele tehnoloogiale. Meie töö fookus on rakenduskonsultatsioonil ning kvaliteetsete toodete ja süsteemide arendamisel ja tootmisel, eriti püsimagnetite ja elektromagnetite valdkonnas.
Keskendume teadus- ja arendustegevusele, meie töötajate erioskustele, intensiivsele dialoogile klientidega ja oma tootmisele.
Kas elektromagnetid, magnetklambrid või tõstemagnetid, püsimagnetid või kas spetsiifilised variandid - MMT Mannel magnet GmbH & Co. KG pakub laia valikut erinevaid magneteid.
Püsimagnetid on saadaval erinevates konstruktsioonides. Pakume ka mitmesuguseid eraldusi, nagu eraldusroostid, plaatsekraanid ja magnetilised trumlid ja filtrivardad. Otsite elektromagnete? See kõik on siin.


Kõvast ferriidist magnetid

Kõvad ferriitmagnetid on valmistatud raudoksiidist ja strontsiumist. Üksikud koostisosad segatakse, sõltuvalt kvaliteedist vastavalt, granuleeritakse ja paagutatakse (kaltsineeritakse).

Plastiga seotud haruldase muldelemendi magnetid

Kõvad ferriitmagnetid on valmistatud raudoksiidist ja baariumist. Üksikud koostisosad segatakse, sõltuvalt kvaliteedist vastavalt, granuleeritakse ja paagutatakse (kaltsineeritakse).

Nodüüm magnet

Haruldaste muldmetallide ühendid koosnevad neodüümi ja samariumi segust ning ühendist nn üleminekumetallidega Raud või koobalt.

Platstic-sidemagnet Nedymium Magnet

Haruldaste muldmetallide ühendid koosnevad neodüümi ja samariumi segust ning ühendist nn üleminekumetallidega Raud või koobalt.

AlNiCo-magnetid

Neid raua, alumiiniumi, nikli, vase ja koobalti sulameid valmistatakse valamise või paagutamise teel. Erinevalt teistest magnetilistest materjalidest umbes 0,6 on Remanentflussdichte - 1,3 T on suhtel...

Samaariumkoobaltmagnetid

Haruldaste muldmetallide ühendid koosnevad neodüümi ja samariumi segust ning ühendist nn üleminekumetallidega Raud või koobalt.

Lineaarsed tõstemagnetid (D-frame)

D-kujuline lineaarne solenoid
Solenoidi funktsioon on ka siin tõmbamine või tõukamine. Sarnaselt oma C-raami vastandiga võib ka see solenoid, mis samuti töötab vahelduvvoolu...

Lineaarsed tõstemagnetid (C-frame)

C-raam magnetid on lineaarsed magnetid, mille korpus on C-tähega sarnase kujuga.

Silindrilised solenoidid

Suure jõudlusega lineaarne solenoid

Silindrilised solenoidid on kõige stabiilsem variant kõigist lineaarsetest solenoididest. Solenoidi kuju meenutab silindrit. Nende line...

Üksik solenoid

Kinnituskinnitusjõud
Püsimagneti kolvi südamik on fikseeritud ühes kahest lõppasendist püsimagneti abil. Selle tulemusel jääb magnet oma lõppasendis stabiilselt paigale ja sa...

Tõstemagnetid

Reguleeritav hoidevõime
Sellel solenoidil on kaks fikseeritud löögi lõppasendit. Nende bistabiilsete solenoidide lõppasendid on mehaaniliselt määratletud. Need solenoidid on...

Elektromagnetid (Round)

Ümmargused hoidemagnetid hoiavad teie töödeldavad detailid paig al
Meie hoidemagnetid toetavad teid kandmisel, tõstmisel ja hoidmisel. Kinnitusmagnetid on tegelikult väikesed...

Mannel on partneriks nõudlikele keskmise suurusega ettevõtetele, kui tegemist on magnetite ja van...