Kataloog

Eurobalt Engineering

Eurobalt Engineering

Eurobalt Engineering

Eurobalt Engineering kohta

Eurobalt® Grupp on tööstuskontsern, mis on spetsialiseerunud metallosade tootmisele kliendi jooniste järgi, kasutades erinevaid tootmistehnoloogiaid: pulbermetallurgia, alumiiniumist survevalu, valamine, mehaaniline töötlemine, sepistamine.
Meie peakontor asub Tallinnas, Eestis, filiaalid asuvad Balti riikides ja Maltal.meil on palju erinevaid kliente, sealhulgas autotööstuse ja tarbeelektroonikat tootvad ettevõtted, põllumajandusmasinate tootjad, suured välireklaami kaasaegsete seadmete tootjad ning lennujaamade ja suurte tööstusrajatiste LED-valgustussüsteemide tootjad. Igaühel neist ettevõtetest on oma valdkonnas suur kogemus ning nad arendavad ja võtavad kasutusele uuendusi oma valdkonnas. Me oleme väga uhked, et saame aidata neil oma projekte ellu viia ja oma äritegevuses edu saavutada.

Meie eesmärk on toetada meie klientide edu nende pidevas arengus ja kasvus. Meie kogemused tootmistehnoloogiate valdkonnas võimaldavad meil pakkuda põhjalikke konsultatsioone klientidega tehnilistes küsimustes. Samuti pakume abi planeerimise ja projekteerimise etapis, et luua kõige ökonoomsem toode.

Kogenud ja kvalifitseeritud spetsialistid aitavad teil valida õigeid tootmistehnikaid, et pakkuda parimat hinda ja kvaliteeti.

Me teostame kogu tootmistsükli, alates nõutavate toodete tootmis- ja valmistamisproovide ettevalmistamisest kuni täisväärtusliku seeriatootmise käivitamiseni ja regulaarsete tarnete optimaalsete logistikalahendustega. Kõik see võimaldab meil tagada, et tooted jõuavad õigel ajal õigesse kohta, järgides samal ajal nõutavaid tingimusi, sealhulgas täielikku tollivormistust.
Meie kontserni projekteerimis- ja projekteerimisüksustel on laialdased kogemused vajalike materjalide valimisel ja toote valmistamiseks õige meetodi valimisel. Nad tegelevad vajaliku tööriista projekteerimise ja valmistamisega, partiitootmise korraldamisega ning selle kohandamisega kuni tähtajaks.

Range tootekvaliteedi ja tarnija valideerimise süsteem, saadud näidiste kompromissitu kontrollisüsteem, mis hõlmab sõltumatuid ekspertorganisatsioone, mis kontrollivad kvaliteeti vastavalt kliendi nõuetele, kaasaegsed 3D koordinaatmõõteseadmed, optilised mõõtmismasinad, kõvaduskatseseadmed ja spektromeetrid, muud standardsed mõõte- ja katseseadmed - kõik see võimaldab meil tarnida kõrgekvaliteedilisi valmistatud komponente.

Teleskoopsilindrid (according to drawings)

Teleskoopsilindrid (according to drawings)

Selle toote kohta pole kirjeldust sihtkeeles Eesti. Lugege kirjeldust inglise keeles või võtke ühendust ettevõttega.

Hüdraulilised tõstesilindrid (according to drawings)

Hüdraulilised tõstesilindrid (according to drawings)

Selle toote kohta pole kirjeldust sihtkeeles Eesti. Lugege kirjeldust inglise keeles või võtke ühendust ettevõttega.