Kataloog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG kohta

Ideaalne lahendus on pideva suhtluse ja arengu tulemus. Me teame seda sama hästi kui meie kliendid, mistõttu Supfina ettevõtte filosoofia põhineb integreeritud lähenemisviisil. See tähendab traditsiooniliste teadmiste ja kogemuste ühendamist kõrgtehnoloogia ja kompromissitu klienditeenindusega.

Supfina Grieshaber teeb sihipäraseid uuringuid ja ühendab pikaajalise kogemuse superfinishimise ja lihvimise ning automatiseerimise valdkonnas teadmiste eelnevate ja järgnevate protsesside kohta.

Süsteemitarnijana pakume teile terviklahendusi ühest allikast. Töötame välja õige professionaalse lahenduse igale nõudmisele. See võimaldab teil kiiresti reageerida klientide muutuvatele nõudmistele ja tugevdada oma turupositsiooni.

Meie süsteeme täiendab põhjalik, digitaalselt toetatud teenus, mis tagab, et te kliendina saate alati toetuda Supfinale.
Supfina Grieshaber on teie usaldusväärne partner kogu maailmas, kui tegemist on ökonoomsete mehaaniliste lahenduste rakendamisega kõrgeimatele nõudmistele - nii täna kui ka tulevikus!

Lisa-viimistlusseadmed (Supfina 202)

Elektriline rihmaviimistlusseade paigaldamiseks väikestele, keskmistele ja suurtele tugimasinatele lihvitud ja peeneks treitud pindade ülitöötluseks. Sobib kasutamiseks ka radiaadi või väga väikeste a...

Elektriline kivi viimistlusseade (Supfina 220)

Elektriline kivide viimistlusseade paigaldamiseks suurtele tugimasinatele lihvitud ja peeneks treitud pindade ülitöötlemiseks. Sobib kasutamiseks ka radiaadi või väga väikeste allasõitudega tooriku...

Palli viimistlusseade (Supfina 291)

Kuuliga viimistlusseade paigaldamiseks väikestele, keskmise suurusega ja suurtele tugipinkidele lihvitud või peeneltöödeldud pindade ülitöötluseks.

S...

Lisa-viimistlusseadmed (Supfina 300)

Elektriline üliviimistlusseade paigaldamiseks keskmise suurusega ja suurtele tööpinkidele lihvitud või peeneks treitud pindade üliviimistlemiseks.

Eriti sobiv...

Superfinish veeremielementidele, kolbvarrastele (Supfina RollerPro)

Supfina RollerPro-seeria on sprinter üliviimistlusmasinate seas.

Sõltuvalt töödeldava detaili mõõtmetest suudavad nad ilma tsentrita viimistleda sadu rulli minutis või - tänu anduriga juhit...

Silindriliste rullide lihvimismasin (Supfina RollerFlex)

Kaasaegsetes kerega rull-laagrites on jõudluse ja kandevõime suurendamine otseselt seotud kindlaksmääratud pinnaparameetrite järgimisega.

Siin mängib otsus...

Pinnatöötlustehnika (R-Cell compact)

Alates lisaseadmetest kuni täisautomaatsete tootmisüksusteni.

Sõltuvalt ülesandest saab kasutada mitmesuguseid töötlemis-, katse-, mõ...

SPIRO laadimissüsteemid

Klientide rikkalikud nõuded laadimis- ja mahalaadimisvõimalustele ulatuvad lühikestest tsükliaegadest tootmisvälise aja vähendamiseks, lühikestest seadistamisaegadest ja paindlikust kohandamisest e...

Viimistlustööriistad

Nii individuaalne kui teie ülesanne

Uus Supfina R-Cell täielikult automatiseeritud
käsitööriistade töötlemiseks

  • M&otilde...

Valtsimislaagrite tööstus on autonoomse tootmise osas maha jäänud

Supfina on Siemens Solid Edge CAD-süsteemis Hero Customer 2024.

Supfina on esitanud Si...

"Ühe juhtiva pinnatöötluslahenduste pakkujana tutvustab Supfina meeskond tänavusel Global Industrie messil Lyonis, hallis 4, stendil C156, huvilistele uuendust - Supfina Fact superfinishing masinat."
"Supfina kui üks juhtivaid pinnaviimistluse lahenduste pakkujaid nõustab Supfina meeskond tänavusel Grindtecil Leipzigis, hallis 5, stendil E04 huvilisi individuaalselt kõigis topeltpindade lihvimisega seotud küsimustes."
Jah, ja mitu korda!
"Lahendused ülitäpse pinnaviimistluse jaoks" - see on moto Supfina 132 ruutmeetri suurusel stendil C10 hallis 10 17.-20. mail Stuttgardis toimuval GrindingHubi messil.
Kasutage meie tutvustus-, rendi- või kasutatud masinaid: saate kohe kättesaadava, töökorras ja usaldusväärse masina.