Kataloog

Azimut SpA kohta

Algus

Azimut Yachts sai alguse 1969. aastal, kui noor üliõpilane Paolo Vitelli asutas Azimut Srl ja alustas purjepaatide prahtimist. 1970. aastal määrasid mõned mainekad jahtide kaubamärgid ettevõtte oma paatide turustamiseks Itaalias.
.
Azimut laiendas kiiresti oma tegevust: Lisaks turustamisele hakati projekteerima uusi jahte. Ühisettevõtmises Amerglassiga projekteeris AZ 43' Bali, masstoodanguna valmistatud klaaskiust paadi, mis oli kohe edukas.
Ettevõte laiendas järk-järgult oma tootevalikut, keskendudes turu alumisele otsale - 1977. aastal toodi turule AZ 32' Targa, paadimaailma "Ford T" - ja ka ülemisele otsale (1982. aastal esitleti meeldejäävalt Azimut 105' Failaka, mis oli tollal suurim klaaskiust masstoodanguga jaht).

Benetti omandamine ja oma tootmise alustamine
1985. aastal omandas Azimut Benetti. See Viareggios asuv ajalooline kaubamärk oli ehitanud paate alates 1873. aastast ja kujundanud megajahtide kontseptsiooni.
Azimut sai nüüd ehitada oma jahid, määratledes uue stiili ja tööstusstandardid, mis hakkasid revolutsiooniliselt muutma paaditööstust, nagu suured raamita aknad, elektrilised istmed ja pähklipuust sisustus. uued tootmiskohad ja rahvusvaheline tunnustamine
Alates üheksakümnendate aastate lõpust, mil omandati uued laevatehased Fanos, restruktureeriti Benetti laevatehased Viareggios ja ehitati uus tehas Aviglianas, Torino provintsis, muutus Azimut juhtivaks jahtide ja megajahtide ehitajaks.
See liidripositsioon leidis kinnitust ka järgnevatel hooaegadel tänu arvukatele äritegevuse edusammudele ja investeerimispoliitikale, mis on aastate jooksul tugevdanud Azimut'i tehnoloogilist ja tootmisvõimsust, kusjuures nüüdseks on rajatud asukohad Brasiilias.

 
Kustuta valik

30th Zagreb Boat Show

30th Zagreb Boat Show

Avenija Dubrovnik 15
10020
Zagreb
Croatia

Azimut SpA

Azimut SpA

Via Martin Luther King 9-11
10051
Avigliana
Torino
Italy

Mootorpaadid (S Collection)

Süsiniktehnoloogiline põlvkond

Süsinikkiu kasutamine on konstruktsioonivalik, mis võimaldab suurendada mahtu ja pindu, säilitades samas kaalu, säilitades seega suurepärase...