Kataloog

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH kohta

Gerabergi ümbrus on Saksamaa klaas- ja termomeetritööstuse traditsiooniline keskus, mis on tuntud vedelast klaasist termomeetrite, laboratoorsete, täppis- ja tehniliste termomeetrite tootmise poolest.

Nendele ajaloolistele juurtele tuginedes asutati 1991. aastal pereettevõte, mida nüüd jätkab juba teine põlvkond. Alustades Gerabergi endise termomeetrivabriku mõne töötajaga, on electrotherm tänaseks arenenud 35 töötajaga elektrilise temperatuuri mõõtmise tehnoloogia nõutud spetsialistiks, kes tarnib klientidele takistustermomeetreid ja termopaare enam kui 30 riigis.

Mõõtmistehnoloogia Made in Germany

Saksamaa rohelises südames asuv Tüüringi ettevõte arendab, projekteerib ja toodab Gerabergis asuvas tegevuskohas temperatuuri mõõteseadmeid mitmesuguste rakenduste jaoks, eelkõige keemia- ja elektrijaamade, masina- ja sõidukiehituse, kalibreerimislaborite, kontrollbüroode ja paljude teiste jaoks.

Lisaks standardvaliku tüüpidele moodustavad electrotherm GmbH eripädevuse kliendipõhised erikonstruktsioonid ja kohandatud konstruktsioonilahendused koos kõrge kvaliteedi, konkurentsivõimelise hinna ja lühikese tarneajaga.

Kalibreerimisteenused

Takistustermomeetrite ja termopaaride tehase kalibreerimine, temperatuurivahemik vastavalt tüübile vahemikus -80...1550°C

Komponendid ja tarvikud

Kinnitusdetailid, kaitsetorud, treitud osad, ühenduspead, äärikud, saatjad.

Ootame teid 14.-16. novembrini oma stendil 640 saalis 4