Kataloog

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

16.06.2021 00:06

Blanco Professional Groupi majandusaasta 2020

Trendipöörde algatatud

Blanco Professional Group võib vaadata tagasi keerulisele 2020. majandusaastale. Kokku 693 töötajat ja 27 praktikanti tegid ligikaudu 103 miljoni euro suuruse käibe. Võrreldes eelmise aastaga on see 14,4 protsenti vähem. B2B-sektori süsteemipakkuja kaubandusköökidele ja tööstusele ei suutnud pääseda Corona-aasta eritingimustest. Traditsiooniliselt müügi jaoks oluline ekspordi osakaal langes 2020. aastal võrreldes 2019. aastaga pandeemia tõttu kaheksa protsenti. See suundumus aitas kaasa üldise müügi vähenemisele.

Toitlustuse äriüksust mõjutas pandeemia mõju eriti tugevalt. Siiski pidi ka tööstusüksus seisma silmitsi möödunud aasta erakordsete tingimustega. Siiski on just see äriüksus alates 2021. aasta kevadest rahuldavalt arenenud. See on tublisti üle plaani. Autotööstuse äriüksuses võib Blanco Professional samuti tagasi vaadata jooksva aasta 2021 esimestele edukatele kuudele.

Vastumeetmedhakkavad toimima

Seega on pöördumine edukalt algatatud ja see kajastub juba arvudes. Näiteks toitlustuse äriüksuses on 2020. aastal käivitatud uus strateegiline keskendumine toidu serveerimisele ja toidu jaotamisele juba hakanud vilja kandma, nagu ka müügiorganisatsiooni ümberkujundamine. Ta laiendab veelgi oma kliendilähedust ning muudab oma tegevust ja funktsioone tulevikus veelgi tõhusamaks. Ümberkorraldusprogramm on seega edukalt alanud. Edukaks tulevikuks on seatud kurss.

Digitaliseerimine mängib võtmerolli

Blanco Professional Groupi suunitluses sellesse tulevikku on võtmeroll digitaalsete võimaluste kasutamine. "Me näeme digitaliseerimist kahekordse võimalusena: ühest küljest kasutame digitaalseid vahendeid, et kujundada ettevõtte protsesse palju kiiremini ja tõhusamalt kui varem," selgitab tegevdirektor Egon Kofler, "kuid näeme digitaalses ümberkujundamises ka tugevat strateegilist komponenti: Suunates kogu oma dialoogi klientidega kiirusele ja individuaalsusele, ei võta me mitte ainult arvesse digitaalset ajajärge, vaid loome ka klientidele meeldivaid kogemusi, süvendades seeläbi meie suhteid klientidega ja luues aluse nende suhete edasiseks laiendamiseks."

Uus spetsialiseerunud edasimüüjate veebipood koos turvalise sisselogimisega registreeritud edasimüüjatele, mida saab kasutada alates juuni algusest, on oluline samm selles suunas. Blanco Professional laiendab seega spetsiaalselt oma müüki kõikehõlmavate pakkumiste suunas, et pakkuda oma erialakaubanduse partneritele optimaalseid kontakt- ja tellimisvõimalusi. Blanco Professionali müügimeeskonna jaoks toob see kaasa suurema võimekuse teenindamiseks ja kliendispetsiifiliseks nõustamiseks tulevikus.

Selles mõttes on spetsialiseerunud edasimüüja veebipood mõeldud eelvooruks digitaalsete teenuste ja protsesside sihipärasele laiendamisele kõikidel tasanditel. Seega tuleb seda sektorit lähiaastatel kiirendada ja tugevdada edasiste investeeringutega.

Positiivsed väljavaated

Kofler võtab kokku: "Viimased kaks aastat, eriti Corona aasta 2020, on tähendanud Blanco Professionalile ja selle töötajatele märkimisväärseid väljakutseid ja ka kärpeid. Kuid põhi on saavutatud. Meie vastumeetmed hakkavad mõjuma ja me oleme veendunud, et oleme loonud aluse, et olla taas edukas nii keskpikas kui ka pikas perspektiivis."

Oberderdingeni tehas mängib tulevikuplaanides jätkuvalt keskset rolli. Blanco Professionali poolt 2020. aastal kokku investeeritud ligikaudu 1,5 miljonist eurost investeeriti 790 000 eurot - st üle poole - ettevõtte peakorterisse ja peakontorisse.

Blanco Professional tegutseb B2B-sektoris. Kontsern toodab kõrgekvaliteedilisi kapitalikaupu kaubandusköökidele ja on tarnija tööstusele.

693 töötajaga Blanco Professional Groupi konsolideeritud aastakäive on 103 miljonit eurot (2020. majandusaasta). Kontserni kuuluvad peakontor Oberderdingenis (Baden-Württemberg), tütarettevõtted Saksamaal, Belgias, Prantsusmaal, Suurbritannias, Austrias ja Tšehhi Vabariigis ning müügiesindused Šveitsis, Hispaanias ja Venemaal.


Veel uudiseid

Uus ettevõtte kaubamärk alates oktoobrist 2021