Kataloog

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Esimene uus esinemine Hosti messil

Uus ettevõtte kaubamärk alates oktoobrist 2021

Kaasaegsem, digitaalsem ja paindlikum: nii tutvustab Blanco Professional Group end üheksa kuud pärast Egon Kofleri ametisse asumist uue tegevdirektori ametikohal. Seega vaatab ettevõte pärast keerulist 2020. aastat taas tulevikku. Värske, kaasaegne välimus ja ambitsioonikas nõue kajastub ka uues ettevõtte kaubamärgis alates 2021. aasta oktoobri algusest.

"Meie uus kaubamärk kannab väärtusi, mille eest me täna seisame: Kaasaegne, paindlik ja kompromissitult kliendikeskne. See ühendab meie dünaamilisuse ja kindlustunde, mis meil on jätkuvalt Blanc & Fischer Familienholdingi osana," rõhutab tegevdirektor Egon Kofler.

Tugev kaubamärk - ettevõttele ja selle toodetele

Uue nimega kaasneb ka ettevõtte ja toodete kaubamärkide ühendamine. Tulevikus kasutatakse uut ettevõtte nime ka toodete identifitseerimiseks, mis kajastab selgelt ja järjepidevalt nende päritolu. "Nii tugevdavad toode ja ettevõtte kaubamärk teineteist," rõhutab Egon Kofler.

Uue ettevõtte kaubamärgi nimi ja kogu kaubamärgi identiteet, sealhulgas logod, tehakse teatavaks septembris. Varsti pärast seda, oktoobris Milanos toimuval Host toitlustusmessil, saab uut brändiidentiteeti esimest korda näha laiale erialasele publikule. Seal tutvustab ettevõte ka uut tootevalikut.

Veel uudiseid

Trendipöörde algatatud