Kataloog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Vastupidav, odav, usaldusväärne - DC/DC muundur PCMDS550-FT kahveltõstukitele

PCMDS550-FT seeria DC/DC muundurid on kohandatud vastavalt kahveltõstukite tehnoloogia nõuetele. Kõrgeim kvaliteet ja ohutus on nendes rakendustes kasutatavate toiteallikate puhul eriti olulised. Toitesüsteemi ja elektrooniliste allsüsteemide vahelise ühenduslülidena on nende töökindlusele esitatud äärmiselt kõrged nõuded. Tänu heale hinna ja kvaliteedi suhtele ning suurepärastele tehnilistele andmetele kasutatakse neid muundureid aga üha enam statsionaarsetes ja tööstuslikes rakendustes.

Uue seeria PCMDS550-FT on paindlikult kasutatav. Nimelised sisendpinged on 48 V, 80 V ja 96 V. Olemasolev sisendfilter kaitseb seadmeid tüüpiliste transientide eest, mis esinevad monitoorse elektrisüsteemi puhul. Standardsed väljundpinged on 12 V ja 13,8 V.

Väikesed lainetuse ja müra väärtused koos kõrge väljundpinge püsivusega tagavad kõigi ühendatud tarbijate usaldusväärse töö. Muud otsustavad omadused on lühisekindlus, transientkaitse, isolatsioonitakistus 1,18 kVAC prim.-sec. ja temperatuurivahemik -25 ...+50 ° C.

PCMDS550-FT on projekteeritud alumiiniumist korpusesse, mis on kompaktse disainiga (189 x 115 x 60 mm). Nende vaakumkapsliga DC/DC-muundurite termiline kontseptsioon tagab kõigi võimsuspooljuhtide optimaalse soojusjuhtimise tänu termilisele sidumisele alusplaadiga. Kapseldatud konstruktsioon võimaldab paigaldamist sõidukitele, millel puudub vedrustus või õhkrehvid ja millel on kõrgeimad löögi- ja vibratsioonipinged. Ühendus toimub 4-pooluselise FEP-lameühendusega. Seadmed on CE-konformsed ja ette valmistatud kaitseklassile 2.

Veel uudiseid

AC/DC ei tähenda algselt mitte tuntud hard rock'i bändi, vaid kõige levinumat el...

Kas otsete toiteallikat otsekasutuseks "masina peal"?