Kataloog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power® mõõtmine Mellenbach

AC/DC ei tähenda algselt mitte tuntud hard rock'i bändi, vaid kõige levinumat elektrienergia muundamise vormi maailmas vahelduvvoolust alalisvooluks. Kui 20. sajandi alguses algas elektri võidukäik, toimus nn elektrisõda alalisvoolu ja vahelduvvooluvõrkude ning nende vastavate peategelaste Edisoni ja Westinghouse'i vahel. Lõppkokkuvõttes võitsid vahelduvvooluvõrgud ja seega vahelduv- ja alalisvooluvõrgud, mida on peetud üle 100 aasta valitsevaks toitevormiks. Vahelduvvoolu silmapaistvad eelised on selle kerge muudetavus pingetaseme osas ja lihtne lülitatavus. Trafode abil on võimalik luua kõrgeid pingeid ja seega transportida ja jaotada suuri energiakoguseid pikkade vahemaade taha. Kohapeal saab seejärel kasutada trafosid, et pakkuda vähem ohtlikke madalamaid pingeid valgustuse ja mootorite varustamiseks.

Seoses selliste elektrooniliste vooluahelate levikuga, mille toimimiseks on vaja alalisvoolu, tekkis vajadus teisendada vahelduvvoolu pinge tagasi alalisvooluks. Seda elektrilist funktsiooni kaardistavad seadmed kannavad sõltuvalt rakendusest ja asukohast erinevaid nimetusi - toiteallikas, alaldi, toiteallikas ja vahelduvvoolu/alalisvoolu muundur on vaid mõned neist. Rakendusvaldkonnad on laiad: AC/DC-mooduleid ei kasutata mitte ainult tööstusvaldkondades, vaid need on olemas ka igas arvutis ja televiisoris ning LED-valgustuses. MTM Power®-st leiate suure valiku erinevaid tooteid optimaalse AC/DC-toiteallika jaoks tööstuses - alates madalpingemoodulitest kuni pistikupesadega toiteallikateni.
Optimaalne toiteallikas MTM Power® AC/DC-toiteallikatega
Kogu elektroonilise toiteallika kasutusvaldkonnas on tähelepanu keskmes usaldusväärsus ja vastupidavus. Vahelduvvoolu/alalisvoolu toiteallikast sõltuvate seadmete kasutamine peab olema tagatud ööpäevaringselt. Seetõttu iseloomustavad meie AC/DC-mooduleid moodsad vooluahelatopoloogiad ja need vastavad kõigile asjakohastele ohutusnormidele ning EMC-standarditele. Meie tootevalikust leiate muu hulgas toiteallikad mitmesuguste tööstuslike rakenduste detsentraliseeritud energiavarustuse jaoks. Kasutatav BPC-tehnoloogia - nn alusplaadi jahutus - võimaldab soojuskadu hajutada konkreetselt alusplaadi kaudu. See suurendab seadmete eeldatavat kasutusiga. Need vastupidavad ja hooldusvabad AC/DC-toiteallikad sobivad eriti hästi kasutamiseks tundlikes elektroonilistes alamsüsteemides.

Veel uudiseid

Tänu spetsiaalsele ainulaadsele vaakumkapseldustehnoloogiale on MTM Poweri toitemoodulid täieliku...

Kas otsete toiteallikat otsekasutuseks "masina peal"?

PCMDS550-FT seeria DC/DC muundurid on kohandatud vastavalt kahveltõstukite tehnoloogia nõuetele....