Kataloog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Plastikust juhtivad potentsiomeetrid on endiselt õigel teel

Isegi kui nõudlus kontaktivabade protsesside järele lineaar- ja pöörlemistehnika valdkonnas kasvab, on potentsiomeetripõhised andurid oma kasulike omaduste ja soodsa hinna ja kvaliteedi suhte tõttu endiselt konkurentsitult parimad ja tõenäoliselt jäävadki selleks:

Viimastel aastatel on Novotechnik tootnud ainuüksi autotööstuse jaoks üle 100 miljoni juhtivast plastist potentsiomeetri. Ja ka tulevikus ei jää need tõhusad andurid tõenäoliselt mitte ainult asendamatuks, vaid leiavad selles samas tööstuses ja sarnastes valdkondades üha enam rakendust. Võrreldavate mõõtekiiruste, lineaarsuse väärtuste, lahutusvõime, hüsteerismi väärtuste ja temperatuurivahemike saavutamine tähendaks muidu oluliselt suuremaid kulusid ja jõupingutusi. Veelgi enam, potentsiomeetrite väljundsignaalid on kättesaadavad reaalajas, ilma kontuurivigadeta ja neid on lihtne töödelda. Samal ajal on need vastupidavad andurid löögi- ja vibratsioonikindlad, vajavad ainult väga väikest energiat ning on immuunsed elektromagnetilise häire ja magnetväljade suhtes. Kvaliteetse konstruktsiooni puhul on üle 100 miljoni liigutuse pikkune eluiga üsna tavaline.

Lineaarpositsioneeril on võnkuv eesmine hõõrdetaager ja lahtivõetav puhasti, mis tagab libisemisvaba töö. Tänu kõrgele elueale ja lihtsale paigaldusele universaalselt paigaldatavate "snap-on" pingutushoidikute abil sobib lineaarpositsioneer ideaalselt teekondade otseseks ja täpseks mõõtmiseks juhtimis- ja mõõtmistehnoloogias. LWH-seeria on saadaval mõõtmete pikkusega 75 kuni 900 mm. Ka need mõõtesüsteemid on 0,01 mm eraldusvõimega väga täpsed. Tööstusandurite valdkonnas on LWH-seeria, mida Novotechnik on viimase 10 aasta jooksul müünud üle 1 miljoni eksemplari kõikvõimalike gabariitide pikkustega, ennast kindlasti tõestanud. Näiteks kasutatakse neid lineaarseid andureid ülemaailmselt suurel hulgal survevalumasinates, masinaehituses ja automaatikatehnoloogias.

Veel uudiseid

Alates 24.04.2024 - 26.04.2024

shenyang, Hiina

Ootame teid huviga!

Teel koos lõhkekehade likvideerimise teenistusega

25.10.2022 00:00

75 aastat Novotechnik

Andurid lineaarseks ja pöörlevaks mõõtmiseks

K&o...

Novotechnik saab BRP-Rotaxi tarnija auhinna
Mobiilsete masinate pöörlevad andurid