Kataloog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

31.01.2023 02:01

Kas masinaehitus võib olla jätkusuutlik?

Jah, ja mitu korda!

Me säästame energiat ja jäätmete kõrvaldamist juba meie masinate tootmisel. Hoone tulevikku suunatud juhtimine vähendab ka kütte-, valgustus- ja elektrienergiavajadust. Kuid me aitame vähendada ka meie klientide poolt kasutatavaid ressursse madala tarbimise ja pika tööaja kaudu.

Oleme eriti uhked oma pinnatöötlemissüsteemide üle, mis teevad tänased keskkonnasõbralikud tehnoloogiad üldse võimalikuks.

Mitte ainult suured asjad, vaid ka paljud väikesed asjad, mis aitavad kaasa jätkusuutlikkusele ja tagavad parema tuleviku.

Ressursside säästmine
Juba 1930ndatel aastatel avastati, et Superfinishiga töödeldud laager ei ole mitte ainult vaiksem ja kestab kauem, vaid vajab ka vähem energiat. Supfina on seda Superfinish-protsessi edasi arendanud ja tänapäeval on see asendamatu kõikjal, kus asjad liiguvad.

Jätkusuutlikkus on seega olnud Supfina lahutamatu osa algusest peale.

Elektriline liikuvus ilma superfinishita?
Vaevalt et mõeldav.
Elektriautodes on palju asju liikumises ja vähese hõõrdumisega komponentide pinnad on energia säästliku kasutamise eelduseks ja seega pikemate sõiduulatuste eelduseks.

Iga laagripunkt, olgu see siis mootoris, telgedel või rattalaagrites, peab seega mitte ainult saavutama maksimaalse läbisõidu, vaid eelkõige minimaalse hõõrdumise.

Aastakümnete pikkune teadus- ja arendustegevus on tänapäeval aluseks nende nõuete täitmisele kaasaegse üliviimistlustehnoloogia abil.

Sest laagrite kvaliteet mõjutab otseselt sõiduki läbisõitu.

Väiksem hõõrdumine = suurem tõhusus.
Supfinal on lahendus.

Tuuleturbiin koosneb paljudest erinevatest laagritest, alates väikestest laagritest generaatorites kuni suurte laagriteni, mis on mõeldud kantsli ja rootori võlli pöörlemiseks. Igal neist laagritest peab olema võimalikult väike hõõrdumine, suur kandevõime ja äärmiselt pikk kasutusiga.

Kõik kolm nõuet on lahendamatud ilma täiusliku pinnata. Supfina Superfinish tagab need optimaalsed pinnad kõikidele laagrikomponentidele ja aitab seega kaasa keskkonnasõbralikule energiatootmisele tuuleenergia abil kogu maailmas.

Pidurid keskkonnale.
Supfinal on olemas vastav tehnoloogia.

Et vähendada tohutut peentolmusaastet ja selle mõju keskkonnale, tuleb välja töötada ja kasutada mitte ainult uusi ajamit, vaid ka uusi pidureid.

Valuketaste piduriklotside hõõrdumine tekitab suure hulga peentolmu. Just siinkohal on Supfina ja tema partnerid välja töötanud uue süsteemi:

Piduriketastele kantakse laseriga või külmagaasipihustusega kulumiskaitsekiht, mis seejärel viiakse spetsiaalselt selleks otstarbeks mõeldud Supfina kahepoolse lihvimismasina abil täpselt optimaalsele pinnale. See minimeerib tekkivat kulumist ja pikendab kasutusiga - see on meie keskkonna jaoks kahekordne eelis!

1250 ruutmeetri suurune fotogalvaaniline süsteem.
Meie panus.

685 Päikesemoodulid, 1250 ruutmeetri pindala, 250kWp toodang ja 100t CO2 kokkuhoid aastas: need on Supfina tehasehoone katusel asuva fotogalvaanilise süsteemi muljetavaldavad näitajad.

Eeldatava 260 000kWh aastatootlusega toodab see sama palju elektrit kui 65 majapidamist tarbib aastas.

See investeering on järjekordne samm planeedi tuleviku ja ettevõtte tuleviku heaks.

Nutikas hoonete juhtimine
meie keskkonna jaoks
Supfina otsustas juba väga varakult CO2-neutraalse küttesüsteemi kasuks. Muud keskkonnaprojektid hõlmavad energiasäästlikku LED-hallivalgustust koos automaatse valguse juhtimisega ja fotogalvaanilist süsteemi. Kõik need on sammud Supfinas suurema kliimaneutraalsuse suunas.

Ja järgmine samm on juba silmapiiril: fotogalvaanilise süsteemi võimsust kahekordistatakse peagi.

 

Veel uudiseid

Valtsimislaagrite tööstus on autonoomse tootmise osas maha jäänud

Supfina on Siemens Solid Edge CAD-süsteemis Hero Customer 2024.

Supfina on esitanud Si...

"Ühe juhtiva pinnatöötluslahenduste pakkujana tutvustab Supfina meeskond tänavusel Global Industrie messil Lyonis, hallis 4, stendil C156, huvilistele uuendust - Supfina Fact superfinishing masinat."
"Supfina kui üks juhtivaid pinnaviimistluse lahenduste pakkujaid nõustab Supfina meeskond tänavusel Grindtecil Leipzigis, hallis 5, stendil E04 huvilisi individuaalselt kõigis topeltpindade lihvimisega seotud küsimustes."
"Lahendused ülitäpse pinnaviimistluse jaoks" - see on moto Supfina 132 ruutmeetri suurusel stendil C10 hallis 10 17.-20. mail Stuttgardis toimuval GrindingHubi messil.

06.12.2021 02:00

Supfina on suurepärane ...
Supfina võitis tänavuse ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" 3. koha.