Kataloog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Kahepoolne lihvimine - efektiivne nagu kunagi varem

"Supfina kui üks juhtivaid pinnaviimistluse lahenduste pakkujaid nõustab Supfina meeskond tänavusel Grindtecil Leipzigis, hallis 5, stendil E04 huvilisi individuaalselt kõigis topeltpindade lihvimisega seotud küsimustes."

Wolfachis asuva masinatootja Supfina keskendub Grindtec 2023 messil kahepoolsele lihvimisele. Keskendutakse nõustamisele kõigis protsessiga seotud probleemides ja vastvalminud SDC süsteemis.

Kuni 40% kulude kokkuhoid

Supfina Planet V masina seeria viimase põlvkonna puhul on topeltpinna lihvimine, mida nimetatakse ka ketaslihvimiseks, tõstetud uuele tasemele. Lisaks patenteeritud kallutusnavigatsioonile ja lihvimisprotsessi visualiseerimisele on põhirõhk SDC-l (Smart Dressing Cycle), mis võimaldab kuni 40% kulude kokkuhoidu võrreldes tavapäraste süsteemidega.

Äärmiselt jäik masina alus võimaldab lihvida terast, paagutatud metalli, värvilist metalli, plasti, keraamikat ja klaasi. Sõltuvalt tööriista konfiguratsioonist ja materjalist saavutavad kaks võimsat mootorit üle 1 mm materjali eemaldamiskiiruse, kusjuures töötsükli aeg jääb tunduvalt alla ühe sekundi. Ühe käiguga saab tooriku töödelda keskmise tolerantsiga pluss/miinus 0,003 mm.

Paindlikud protsessid

Supfina Planet V masina seeria pakub lisaks klassikalisele läbilõikamisele ka muid protsessivalikuid. Pendellihvimine pakub maksimaalselt ühtlast paksust, kuna see vibreerib lihvimisvahekorras ja võib mõnes rakenduses vältida edasist peenlihvimist. Teine protsessitüüp on mitmekordne lihvimine, kus komponendid läbivad lihvimisava mitu korda. See protsess aitab teil saavutada suure varu eemaldamise korral varu eemaldamist ilma täiendava käitlemiseta.

Lahendused ühest allikast

Supfina ei alusta lahenduste pakkujana masinate arendamist ja tootmist, vaid nõustab huvilisi ja kliente nende individuaalsete probleemide osas, valideerib kvaliteediparameetrid ja viib isegi ise uuringuid läbi, et töötada välja õige mehaanilise töötlemise lahendus. Hilisemat integreerimist olemasolevatesse tootmisstruktuuridesse võetakse arvesse sama palju kui tulevikukindla automatiseerimise ja IT-infrastruktuuri integreerimist.

Eelkõige on praegu nõudluse keskmes laadimise ja mahalaadimise automatiseerimine kuni robotite toetatud protsesside automatiseerimiseni. "Meie kliendid nõuavad oma tootmisprotsesside jaoks üha enam keerulisi süsteeme," selgitab Dominik Maier, äriüksuse juht, "olgu tegemist siis keerulise automatiseerimise või eel- ja järeltöötlusega, me pakume lahendust."

Alates hooldusest kuni tootmise ja protsesside toetamiseni ning individuaalsete koolitusteni on saadaval kõikehõlmav ja kaasaegne teenuste valik.

Veel uudiseid

Valtsimislaagrite tööstus on autonoomse tootmise osas maha jäänud

Supfina on Siemens Solid Edge CAD-süsteemis Hero Customer 2024.

Supfina on esitanud Si...

"Ühe juhtiva pinnatöötluslahenduste pakkujana tutvustab Supfina meeskond tänavusel Global Industrie messil Lyonis, hallis 4, stendil C156, huvilistele uuendust - Supfina Fact superfinishing masinat."
Jah, ja mitu korda!
"Lahendused ülitäpse pinnaviimistluse jaoks" - see on moto Supfina 132 ruutmeetri suurusel stendil C10 hallis 10 17.-20. mail Stuttgardis toimuval GrindingHubi messil.

06.12.2021 02:00

Supfina on suurepärane ...
Supfina võitis tänavuse ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" 3. koha.