Kataloog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Seadme- ja masinaehituses võib õige määrdeaine valik oluliselt optimeerida protsesse.

OKSi spetsiaalsed määrdeained ei paranda mitte ainult seadmete ja süsteemide jõudlust, vaid vastavad ka DIN ISO 9001 kvaliteedistandarditele.

Eelised tehase ja masinaehituse jaoks

  • Lai tootevalik ja lahendused ühest allikast Määrimislahendused, mis vastavad täpselt vastava süsteemi nõuetele Seadmete ja masinate jõudlus on oluliselt paranenud.
  • Eriti sobivad lahendused tagavad konkurentsieelise Pidev rakendusspetsiifiline tootearendus.
  • Kõik OKS tooted vastavad DIN ISO 9001 kvaliteedistandarditele.

Optimaalsed määrimislahendused seadmete ja masinate ehitamiseks

Seadme- ja masinaehitust peetakse Saksamaa majanduse üheks tugevaimaks segmendiks. OKS pakub selle tööstusharu jaoks laia valikut määrimislahendusi, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ning tagavad seadmete ja masinate tõrgeteta töö. Nõuded on ju kõrged: masinad, seadmed ja rajatised peavad töötama usaldusväärselt ja pika elueaga ning vastama rangetele ohutus- ja hügieeninõuetele. Tehniliste töövahendite ja tarbekaupade tooteohutuse seadus kehtib siinkohal kõigi Saksa tootjate suhtes. Kõik OKS tooted vastavad nendele nõuetele 100-protsendiliselt.

Lai tootevalik ja lahendused ühest allikast

Optimaalse määrimislahendusega, mis on täpselt vastavuses vastava süsteemi nõuetega, saavad tootjad oma süsteemide ja masinate jõudlust märkimisväärselt parandada ja seega tagada otsustava konkurentsieelise. OKSi spetsiaalsete määrdeainete ja keemiatehniliste hooldustoodete valik ning lai teenuste valik katab suure osa triboloogilistest rakendustest seadmete ja masinate ehituses. Otsustav eelis: kliendid saavad kõik määrdeainelahendused ühest allikast.

Pidev rakendusspetsiifiline tootearendus

Lisaks pakub OKS oma klientidele kõrgeimaid kvaliteedistandardeid. Arenduse ja tootmise kogenud töötajad läbivad kõik määrdeainelahendused ulatuslikke teste ja turvakontrolle vastavalt DIN ISO 9001 standardile, mida peetakse kõige olulisemaks kvaliteedijuhtimise standardiks ja mis on tunnustatud nii riigisiseselt kui ka rahvusvaheliselt. OKSi eksperdid töötavad tipptasemel laboratooriumides pidevalt välja uusi tooteid ja optimeerivad ka olemasolevat tootevalikut. Nende hulka kuuluvad spetsiaalsed määrdeained tööstuslike rakenduste jaoks, nagu pastad, õlid, liimitud pinnakatted, kuivad määrdeained, samuti hooldustooted ja puhastusvahendid.

Veel uudiseid

Külmutatud toodete tootjate tootmisvõimsus on juba mitu kuud olnud äärmuseni pingestatud ning oluline on vältida masinate seisakuid ja rikkeid. Seetõttu muutub professionaalne hooldus üha enam kriitiliseks eduteguriks

Õige määrdeaine igaks otstarbeks.

See kehtib eriti munitsipaalrakenduste puhul, kus kasut...