Kataloog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

August Vormann GmbH & Co. tembeldatud ja painutatud osad. KG

Meie ettevõttesiseses tööriistapoes välja töötatud ja projekteeritud tööriistad koos meie kaasaegsete stantsimisautomaatidega tagavad, et saame pakkuda kliendispetsiifilisi tooteid kõrgeima kvaliteediga, alates lihtsatest stantsitud detailidest kuni keerulise stantsimis- ja painutustehnoloogiani.

Meie kvaliteedijuhtimissüsteemi abil on võimalik arenguprotsessi käigus tekkida võivaid erinevaid vigu ja vigade põhjuseid varakult tuvastada ja kõrvaldada. Stantsitõmbetehnoloogia kvaliteedigarantiiga!

Geomeetria määrab protsessi
Metallide painutamine on vormimisprotsess, mida kasutatakse lamedate detailide viimiseks kindlaksmääratud geomeetriasse. Seda vormimist teostatakse peamiselt spetsiaalselt selleks protsessiks valmistatud painutusvahenditega hüdraulilistel pressidel.

Tavaliselt painutatakse lehtmetalli nurga all, kuid sõltuvalt valmistatava toote geomeetriast ja joonise spetsifikatsioonist võib sellel detailil teostada ka mitu järjestikust painutus- või stantsimisetappi.

Tantsitudja painutatud tehnoloogia - individuaalsed tooted meie tööstuspartneritele
Tantsitud ja painutatud detailid on oma mitmekülgsuse tõttu ühed kõige sagedamini kasutatavad komponendid. VORMANN toodab stantsitud ja painutatud osi alates lihtsatest vedrustatud hingedest pagasikastide jaoks kuni liftiuste hoidikute, lükanduste sulgemisvarraste, vasest valmistatud vooluahelate ja paljude teiste individuaalsete stantsitud ja painutatud detailideni, kuni keerukate alakoostude kokkupanekuni täiendavate töötlemisetappide abil, nagu keevitamine, neetimine, kruvimine jne.

VORMANN toodab stantsitud ja painutatud osi erinevatele tööstusharudele, nagu autotööstus, elektritööstus, mööblitööstus, meditsiinitehnika, lao- ja konveieritehnika ja paljudele teistele tööstusharudele.

Veel uudiseid

Eritellimuslike stantsitud ja painutatud detailide valmistamine - alates joonisest kuni l...

Vormimine progressiivsetes stantsides
suurema ökonoomsuse ja kõrge...