Kataloog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

August Vormann GmbH stantsitud ja painutatud detailid - kõikvõimalikud hinged ja ühenduselemendid

Eritellimuslike stantsitud ja painutatud detailide valmistamine - alates joonisest kuni lõpptooteni

Lisaks laiaulatusliku standardse valiku tootmisele ja müügile pakub VORMANN ka kliendi soovidele vastavate hingede ja ühendusdetailide valmistamist eritellimusel. Rohkem kui 150-aastase ettevõtte ajaloo jooksul oleme omandanud mitte ainult selleks vajalikud teadmised, vaid ka sobivad masinad stantsimis- ja painutustehnoloogiaks.

Lisaks projekteerimisosakonnale on meil oma tööriistade valmistamise osakond ja seega oleme võimelised kliendi nõudmisi kiiresti ja paindlikult realiseerima

Meie stantsitud ja painutatud detailide kvaliteedinõuded - alates prototüübist kuni seeriatootmiseni

Üks meie juhtpõhimõtteid on alati täita klientide ja meie enda kvaliteedinõudeid kõige kõrgemal tasemel. Meie kvaliteeditagamise töötajad jälgivad iga tootmisosa alates esimesest prototüübinäidisest kuni seeriatootmise alguseni.

Meie kvaliteeditagamise osakonna eesmärk on teha koostööd meie tehnikute ja klientide asjaomaste osakondadega, et iga uus toode jõuaks seeriatootmisvalmidusse. Tootmine algab alles pärast teie lõplikku heakskiitu

Pinnakatted stantsitud ja painutatud detailidele - vastupidavad - vastupidavad - ilmastikukindlad

Pärast valmimist saame ka teie üksikosale anda soovitud viimistluse.

Pulbervärvimine
Meie ettevõttesiseses pulbervärvimisseadmes saame stantsitud osad katta kõigis RAL-värvides ja ka erivärvides.

Osad rasvatustatakse ja fosfatatakse enne katmist. Seejärel kantakse polüestrist või epoksüvaigust koosnev pulber elektrostaatilise protsessi abil 80-10 µ paksuse kihiga peale ja põletatakse. Põletusprotsess sulatab pulbri pinnale, moodustades tiheda, ilmastikukindla plastkihi.

Me saame pulbervärvida paljas teras, tsingitud ja kuumalt pinnatud teras ning roostevaba teras. Toorikute maksimaalsed mõõtmed on 1800 x 1000 x 450 mm.

Täiendavad pinnaviimistlused
Soovi korral või sõltuvalt vajadusest või vajadusest saame ühe meie pikaajalise usaldusväärse partneri kaudu toota ka kõiki teisi tehnilisi pindu stantsitud detailidele, näiteks:

Teie kohandatud stantsitud ja painutatud detailide teekond - alates esimesest kavandist kuni lõpliku katseprotokolli koostamiseni

Meie peamine prioriteet on klientide rahulolu. Seepärast võtame teid kaasa kogu tootmisprotsessi jooksul ja pakume läbipaistvat ülevaadet alates arendusest ja disainist kuni tootmise, sealhulgas pinnatöötluseni.

Kui meile on antud tellimus teie kohandatud stantsitud ja painutatud detailide tootmiseks, valmistame vajalikud tööriistad, nt. lihtsad stantsimisvahendid lõikude eraldamiseks, stantsimis- ja painutamisvahendid või keerulised progressiivsed stantsid. Seejärel valmistame seeriatootmise tingimustes väljavõetud näidised ja esitame need koos katseprotokolliga.

Seeriatootmine toimub meie ettevõttes alles siis, kui te olete rahul ja andnud oma heakskiidu.

Veel uudiseid

Vormimine progressiivsetes stantsides
suurema ökonoomsuse ja kõrge...

Meie ettevõttesiseses tööriistapoes välja töötatud ja projekteeri...