Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE ja EGS Automation eksponeerivad koos Hannoveri messil

Hannoveri mess on juba aastaid Saksamaa tööstuse hinnatud kohtumispaik ja toimub 2023. aastal tavapärasel ajal, 17.-24. aprillini

Nagu eelmisel aastal, eksponeerib Dunkermotoren koos oma sõsarettevõtte MAE ja tütarettevõtte EGS Automationiga hallis 6, B08.

Dunkermotoren ja EGS Automation edastavad oma Bonndorfis asuvast peakorterist Hannoverisse reaalajas andmeid mootorikomponentide automatiseeritud töötlemise süsteemist. Dunkermotoreni IIoT-brändi nexofoxi teenused pakuvad sarnaseid automaatikalahendusi rakendavatele klientidele võimalust kontrollida ühendatud mootorite või automaatikasüsteemide andmeid hõlpsasti ja täiesti eemalt mis tahes asukohast. Dunkermotoreni tootmisüksusesse paigaldatud kaamera abil saab Hannoverist jälgida tootmisprotsessi, kus kaks robotit söödavad laagrikilde töötlemismasinale ja mitmele puurimisseadmele.

Kõik Dunkermotoreni tarkvaratooted on välja töötatud vastavalt Industrial Digital Twin Associationi (IDTA) määratletud Asset Administration Shell (AAS) lähenemisviisile ning neid pakutakse kooskõlas Open Industry 4.0 Alliance'iga. Seega on lihtne integreerida oma või olemasolevatesse IIoT-ökosüsteemidesse.

Veel üks kõrghetk Hannoveris on väga dünaamiline 4-teljeline käitlemissüsteem. Selle mudeli keskmes on erinevatest lineaarmoodulitest koosnev portaalsüsteem. Gantry-süsteeme saab kasutada mitmel viisil - alates materjalikäitlusest kuni pick and place rakendusteni, alates vedelikest kuni tahkete kehadeni - rakendusvaldkondi on lugematul hulgal.

MAE, Dunkermotoreni sõsarettevõte Itaaliast, esitleb ST samm-mootorite seeria täielikku ümberkujundamist. Koos käigukastide, kodeerijate, pidurite ja elektroonikaga saab MAE samm-mootoreid konfigureerida terviklikuks ajamilahenduseks. Uus STE-seeria on juba integreeritud elektroonikaga ja pakub seega vähendatud kaabeldamist ja palju muid eeliseid. Täiendava eelisena - MAE samm-mootorid ja nende lisaseadmed on kõik valmistatud Euroopas!

Veel uudiseid

Dunkermotoreni uus 4Q kontroller pakub suurt jõudlust taskukohase hinnaga
Dunkermotoren sillutab teed täielikult automatiseeritud ja digitaliseeritud intralogistikale

22.08.2024 01:00

Turvalisus alati silme ees

SISTEMA ohutusraamatukogu Dunkermotoreni nutikate dPro mootorite jaoks koos STO-ga

Dunkermotoren, AMETEKi kaubamärk, on uhke, et annab oma harjadeta alalisvoolumootoriga jõudu Minas Geraisi ülikooli Milhagem Team võistlusautole
Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...